Simona Halep adună minute pe teren la Indian Wells și asta poate fi un avantaj în vederea revenirii în Top 10 WTA. La prima experiență la dublu alături de Gabriela Ruse, Halep s-a oprit în optimi în turneul de la Indian Wells. Halep și Ruse au trecut în primul tur, spectaculos de către favoritele 7 din Openul californian. Succesul în 2 seturi cu Jurak și Klepac a adus calificarea în optimi, dar aici drumul româncelor s-a oprit în proba de dublu.
Fostă dublă câștigătoare de Grand Slam în proba de dublu, Lucie Hradecka și sfertfinalista de la US Open în aceeași probă de dublu, Marie Bouzkova au știut să gestoneze mai bine meciul din turul 2 de la Indian Wells. Cehoaicele au câștigat clar primul set cu 6-2 și au condus cu 5-1 în actul secund. Halep și Ruse au revenit fantastic, au salvat o minge de meci și au câștigat 6 gameuri consecutive! 7-5 pentru românce s-a terminat setul al doilea, dar energia consumată într-un set care a durat aproape o oră și-a spus cuvântul și super tiebreakul a fost adjudecat de perechea cehă Bouzkova/Hradecka.
Tenis
Ora de start a meciului Simona Halep – Anastasia Potapova, la turneul de la Moscova
ACUM 18 ORE
A fost 10-5 în decisiv și Halep are șansa revanșei în proba de simplu, unde este calificată în turul 3 și va juca împotriva lui Sasnovich. Jucătoarea din Belarus a trecut cu 6-2, 6-4 în turul anterior de Emma Răducanu, campioana suroriză de la US Open la numai 18 ani. La meciurile de sâmbătă, tribune a fost și miliardarul Bill Gates, care locuiește în apropiere.
Meciurile de pe tabloul masculin de la Indian Wells continuă pe Eurosport 2 și Eurosport Player.

Indian Wells : Turul 2- Rezumatul victoriei lui Tiafoe în fața lui Korda

Tenis
Simona Halep și-a aflat adversarele la turneul de la Moscova! Misiune facilă la debutul în Rusia
16/10/2021 LA 14:43
Tenis
"Mi-e greu să mă gândesc la asta!" Ce a spus Simona Halep la plecarea spre Moscova
15/10/2021 LA 10:49