Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea și-a aflat adversara din optimile Indian Wells! Cu cine se va duela

Bianca Dumitru

Actualizat 13/03/2023 la 22:28 GMT+2

Sorana Cîrstea s-a calificat în această seară în optimile turneului Masters 1000 de la Indian Wells, după ce a trecut în două seturi de Bernarda Pera (locul 43 WTA).

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

UPDATE | Sorana Cîrstea o va înfrunta în optimile turneului de la Indian Wells pe Caroline Garcia, care a învins-o în această seară, în trei seturi, pe Leylah Fernandez, scor 4-6, 7-6 (5), 1-6, după două ore și 16 minute de joc.
Cîrstea și Garcia s-au mai înfruntat până acum de două ori, în 2017 la Rogers Cup și în 2019 la Madrid Open. Sportiva din Franța, ocupantă a locului 5 WTA, s-a impus în ambele meciuri, în 3 seturi.

Sorana Cîrstea a ajuns în această seară în optimile Indian Wells. Românca de pe locul 83 WTA a învins-o în turul 3 al primului turneu Masters 1000 al anului pe Bernarda Pera, ocupanta locului 43 mondial, în două seturi, scor 3-6, 1-6, după o oră și 9 minute de joc.
Deși acesta a fost primul meci direct între cele două sportive, iar americanca este și mai bine clasată, Sorana a gestionat foarte bine jocul și s-a impus pe toată durata partidei.
În primul set, românca a câștigat 4 game-uri consecutive și s-a distanțat confortabil la conducere (1-5), nemaiputând fi egalată.
Apoi, Cîrstea și-a continuat dominația, reușind să se mențină în avantaj și pe parcursul setului doi, în care a cedat un singur game.
Citește și:
La această ediție a Indian Wells, Sorana Cîrstea a trecut în primul tur de Kimberly Birrell, scor 6-3, 6-2. Apoi a câștigat și primul set al duelului cu Madison Keys, scor 6-1, meci care s-a încheiat imediat din cauză că americanca s-a retras, luptându-se în ultimele zile cu o toxiinfecție alimentară.
În următorul tur, Cîrstea va avea o nouă adversară dificilă, urmând a o înfrunta pe învingătoarea din duelul Leylah Fernandez (locul 49 WTA) - Caroline Garcia (locul 5 WTA).
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo