Ediția de acest an a Indian Wells va debuta săptămâna viitoare fără unele dintre cele mai mari nume din sportul alb, inclusiv cei trei legendari tenismeni Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic.
Miercuri, liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, și-a anunțat retragerea de la BNP Paribas Open, încheind seria impresionantă de 14 prezențe consecutive la evenimentul Masters 1000, unde se bucură de un record de 50-9. Djokovic nu a mai jucat de când Daniil Medvedev l-a învins în finala de la US Open și i-a distrus visul de a îndeplini Calendar Grand Slam (câștigarea celor 4 titluri de Grand Slam puse în joc într-un singur sezon competițional).
Tenis
Un tenismen din noua generație i-a pus gând rău lui Novak Djokovic! "El e jucătorul de bătut"
ACUM 6 ORE

Indian Wells 2021, prima ediție fără Federer, Nadal și Djokovic în 21 de ani

"Îmi pare rău că nu voi putea să-mi văd fanii la Indian Wells și să joc în desert, locul meu prefer, dar sper să ne vedem anul viitor acolo", a transmis Novak Djokovic într-u comunicat. De cinci ori campionul Indian Wells, Nole i-a egalat pe Federer și Nadal anul acesta în privința titlurilor de Grand Slam. Acum au fiecare câte 20. Sârbul s-a alăturat acum rivalilor lui pe lista marilor absențe de la Indian Wells.
De cealaltă parte, marele campion elvețian Roger Federer e ținut departe de competiții de genunchiul drept, la care a suferit o nouă intervenție chirurgicală, în timp ce Nadal își continuă recuperarea de la o problemă de picior resimțită încă de la Roland Garros, acolo unde a cedat în fața lui Djokovic în semifinale. Drept urmare, ediția din acest an a Indian Wells va avea loc fără niciunul dintre cei mai mari tenismeni din istorie pentru prima dată din 2000, unde spaniolul Alex Corretja a cucerit titlul.
Australian Open
Motivul pentru care jucătorii ce excelează la serviciu vor fi avantajați la Australian Open 2023
ACUM 9 ORE
Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
IERI LA 11:43