Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, elogiată de presa poloneză! Cum au descris-o jurnaliștii înainte de meciul cu Swiatek

Nicu Savin

Actualizat 18/03/2022 la 12:02 GMT+2

Simona Halep va juca la noapte cu Iga Swiatek în semifinalele de la Indian Wells. Presa din Polonia a scris la superlativ despre sportiva noastră înainte de marele meci, scoțând în evidență faptul că a defilat până acum la turneul din California.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a avut un parcurs de vis până în semifinalele de la Indian Wells, acolo unde va da piept cu Iga Switek. Partida se va disputa în noaptea de vineri spre sâmbătă și se anunță una extrem de tare, dat fiind faptul că și poloneza este într-o formă extraordinară.
picture

Simona Halep - Iga Swiatek, marea semifinală de la Indian Wells 2022

Presa din Polonia a alocat spații mari confruntării care este văzută de mulți specialiști o adevărată finală a competiției, lucru care se observă și din cotele oferite de bookemakeri pentru câștigarea trofeului. Jurnaliștii polonezi au scris la superlativ despre sportiva noastră, scoțând în evidență performanțele anterioare la Indian Wells, dar și parcursul aproape perfect de la această ediție, pe care l-au asemănat cu o adevărată "furtună".
"Simona Halep va fi rivala Igăi Swiatek în semifinalele de la Indian Wells. Constănțeanca de 30 de ani a ajuns pentru a 4-a oară în careul de ași la acest turneu. În 2015 a triumfat, iar în 2014 și 2018 a ajuns până în semifinale.
La actuala ediție, ocupanta locului 26 în clasamentul mondial, al cărei lider a fost în trecut, a fost ca o furtună: a pierdut un singur set (cu rusoaica Alexandrova, în primul meci), iar în sferturile de finală a avut nevoie de numai 55 de minute pentru a trece de croata Petra Martic.", au scris jurnaliștii de la Eurosport.pl.
Citește și:

Simona Halep și Iga Swiatek, elogiate de presa internațională

Duelul dintre Simona Halep și Iga Swiatek naște un ineteres enorm pentru întreaga lume a tenisului. Specialiștii de la L'Equipe au avut numai cuvinte de laudă la adresa celor două jucătoare.
"Simona Halep, câștigătoarea turneului în 2015, și Iga Swiatek, jucătoarea cel mai bine clasată rămasă în competiție, se vor înfrunta în semifinale la Indian Wells.
Cele două au avut parte de dispute similare în sferturi: nu au pierdut timpul pe teren pentru a ajunge în semifinalele de la Indian Wells unde se vor afla față în față. Românca a avut nevoie de mai puțin de o oră pentru a o elimina pe Petra Martic (6-1, 6-1). Ea a ajuns între ultimele patru la competiția din California pentru a patra oară în carieră.
Precisă în joc și la serviciu, fostul număr 1 mondial nu a fost niciodată pusă în dificultate de croată. A câștigat 55 de puncte, față de cele numai 21 ale croatei. Iga Swiatek s-a calificat și ea cu stil prin eliminarea lui Madison Keys (6-1, 6-0) în doar 57 de minute. Poloneza a defilat, după ce în cele trei meciuri anterioare a avut mereu nevoie de decisiv pentru a se impune. De data aceasta, Iga nu i-a dat nicio șansă adversarei ei din SUA", au notat francezii.
Faptul că Simona Halep și Iga Swiatek sunt într-o formă de vis creează premisele unui meci memorabil. Miza este una importantă de ambele părți: Simona va urca până pe locul 4 în WTA Race în cazul unei victorii, iar poloneza și-ar asigura locul doi mondial începând de săptămâna viitoare dacă accede în ultimul act.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo