Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alcaraz își răpune "ucigașul" în optimi la Indian Wells. Ibericul, la victoria 50 în turneele Masters

Maria Olteanu

Publicat 13/03/2024 la 00:16 GMT+2

Carlos Alcaraz a avansat marți seara în sferturile de finală ale turneului de 1000 de puncte de la Indian Wells, după ce și-a luat revanșa în fața celui care îi administrase un eșec extrem de dur anul trecut, la Roma. Ibericul merge în sferturi, pentru a 50-a oară în carieră la nivel Masters.

Carlos Alcaraz

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz nu a avut un start de sezon așa cum se aștepta el cel mai probabil. La Australian Open, jucătorul de 20 de ani a fost eliminat în sferturi de Alexander Zverev, deși pornea ca mare favorit. A urmat deplasarea în America de Sud, unde ibericul a trecut prin momente extrem de dificile.
După un început de an nereușit, ibericul pare să reintre pe drumul cel bun, iar săptămâna aceasta are misiunea de a-și apăra titlul cucerit anul trecut la turneul de 1000 de puncte de la Indian Wells.
Fostul lider mondial s-a calificat în această seară în sferturile de finală de la Indian Wells. Deși în primul meci de la Masters-ul din California nu a arătat atât de bine, Carlitos pare că a învățat de pe urma duelului inaugural și și-a intrat în formă, învingându-l acum două zile, în turul trei, fără mari probleme, pe Felix Auger-Aliassime, scor 6-2, 6-3.
În optimi, acesta a reușit să-l depășească pe "călăul" său, Fabian Marozsan, în fața celui care avea o revanșă de luat.
Marozsan a fost cel care i-a provocat campionului de la Wimbledon o înfrângere teribilă anul trecut la Roma, pe care Alcaraz nu a uitat-o, însă l-a învins în această seară în minimum de seturi și a avansat în sferturi.

Carlos Alcaraz, în sferturi la Indian Wells

Deținătorul trofeului de la Indian Wells, Carlos Alcaraz, nu a avut emoții în această seară, trecând în minimum de seturi de jucătorul maghiar, scor 6-3, 6-3.
În urma acestei victorii, care a venit în mai puțin de două ore, Carlitos revine în sferturile de finală ale unui turneu Masters, pentru prima dată de la Cincinnati. Totodată, succesul de marți este pentru campionul de la Wimbledon al 50-lea în turneele de 1000 de puncte ATP.
"Sincer, am fost nervos înainte de meci. Nu am să vă mint, să joci împotriva cuiva care te-a bătut ușor ...
Îmi amintesc că nu am avut nicio șansă să fiu în meciul de la Roma. Mi-a fost greu să abordez meciul de astăzi. Sunt foarte mulțumit de cum m-am descurcat. Am început destul de bine, am jucat în stilul meu încă de la început.
Bineînțeles că astăzi am știut ce trebuie să fac mai bine decât la Roma. Bineînțeles că a arătat nivelul pe care îl are. Este un jucător foarte bun și sunt sigur că va continua să urce pe măsură ce vor trece sezoanele.", a fost prima reacție a lui Alcaraz, după ce a avansat în sferturi la Indian Wells.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo