Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz resimte presiunea din toate părțile! Anunțul făcut la Indian Wells: "Sunt o țintă!"

Irina Aldea

Publicat 08/03/2024 la 14:31 GMT+2

Carlos Alcaraz nu a mai câștigat un titlu de la Wimbledon 2023, iar presiunea crește pe zi ce trece pe umerii tânărului tenismen spaniol. Ibericul a transmis la Indian Wells că e o "țintă" pentru majoritatea tenismenilor pe care-i întâlnește.

Carlos Alcaraz

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz, al doilea jucător al lumii, încearcă din răsputeri să-și recapete cea mai bună formă de joc, însă presiunea începe să cântărească tot mai greu pe umerii dublului campion de Grand Slam din Murcia. Carlos Alcaraz nu a mai câștigat niciun titlu de la Wimbledon 2023. De când s-a impus pe iarba de la All England Club, ibericul a mai ajuns într-o singură finală, la Cincinnati, acolo unde a fost învins de Novak Djokovic într-o confruntare spectaculoasă.
"După Wimbledon, am avut un turneu american destul de bun - finala de la Cincinnati, semifinala de la US Open. Acestea sunt rezultate bune. Dar după aceea m-am luptat un pic cu tenisul meu și nu m-am mai putut bucura atât de mult pe teren. Nu mă deranjează că nu am un titlu sau o finală de atâta timp", a declarat Alcaraz la Indian Wells.
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz resimte presiunea din toate părțile! Anunțul făcut la Indian Wells

Carlos Alcaraz a transmis că simte din ce în ce mai mult că are o țintă pe spate: "Sunt o țintă pentru mulți jucători și de fiecare dată când îi înfrunt, ei arată cel mai bun nivel al lor", a subliniat Carlos adăugând: "Există multe așteptări și zgomot, probabil că este greu să faci față. Eu încerc să nu mă gândesc la asta. Încerc să stau departe de ele. Dar uneori este greu, multe meciuri, oameni, aș spune că acesta este cel mai greu lucru pentru mine".
Carlos Alcaraz nu a avut până acum un rezultat care să-i dea speranțe în 2024. Spaniolul a suferit o eliminare în sferturile de finală la Australian Open 2024. Apoi, el nu a reușit să își apere titlul la Argentina Open, cedând în fața lui Nicolas Jarry în semifinale. La Open-ul de la Rio, acolo unde apăra prezența în finală, spaniolul s-a accidentat la gleznă în meciul de debut.După ce a primit un bye în runda inaugurală, Carlos Alcaraz își va începe campania de la Indian Wells împotriva lui Matteo Arnaldi în turul al doilea, sâmbătă (9 martie).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo