Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu nu a avut nicio șansă cu Shelby Rogers, în turul 3 la Indian Wells

Andrei Nicolae

Actualizat 11/10/2021 la 00:37 GMT+3

Reprezentanta României a fost eliminată după 73 de minute de joc. În primul set a adunat doar 9 puncte și l-a cedat la zero.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu s-a oprit în turul 3 la Indian Wells în această noapte, fiind învinsă de Shelby Rogers în două seturi, cu scorul 6-0, 6-2. Reprezentanta Statelor Unite s-a impus după 73 de minute de joc.
Jucătoarea din România nu și-a mai găsit cadența din partida cu Jil Belen Teichmann, din turul precedent, când s-a impus cu scorul de 7-5, 6-1, la capătul a 97 de minute de joc.

Irina Begu a adunat doar 9 puncte în primul set

Rogers a câștigat primul set după numai 26 de minute, scor 6-0. Irina a obținut pe parcurs numai 9 puncte. În actul secund, reprezentanta României a fost ceva mai combativă, dar adversara a dictat în continuare ritmul.
Singurul moment în care Irina a contat pe serviciul adversarei a fost în ultimul game al joculuim când a și avut o minge de break. Favorita gazdelor a anulat însă această șansă și a câștigat și setul 2 cu 6-2.
Begu a câștigat doar 47% din punctele jucate cu primul serviciu. În schimb, a obținut doar două puncte pe primul serviciu al adversarei. Rogers și-a creat 10 minge de break pe parcursul întâlnirii și a fructificat 50% dintre acestea.
La această oră, Sorana Cîrstea este într-un set decisiv cu Elina Svitolina. Simona Halep va juca după ora 01:00 cu Aliaksandra Sasnovich.

Simona Halep se simte în formă

După un an de coșmar, în care a avut parte de accidentări, Simona Halep pare în sfârșit aproape de forma care a făcut-o numărul unu mondial și câștigătoare la Roland Garros și Wimbledon. Românca mai are puțin de împunătățit la capitolul fizic, însă speră ca disputele din primele tururi la Indian Wells să o aducă unde vrea din punct de vedere al deplasării și rezistenței în teren.
Beneficiind de statutul de cap de serie, Simo nu a evoluat în primul tur, iar în manșa secundă a avut un duel relativ dificil, cu Marta Kostyuk, de care a trecut cu 7-6, 6-1.
"Mereu mă simt foarte bine când mă întorc aici. Sunt foarte fericită că sunt sănătoasă și să joc în octombrie aici este ceva special, deoarece eram obişnuite să jucăm în martie, dar este foarte frumos din partea organizatorilor să ţină acest turneu, în acest an şi le mulţumesc.. Mi-a lipsit tenisul, încerc să fiu mai agresivă, să îmi îmbunătățesc jocul. Atitudinea mea nu a fost una grozavă, dar încă muncesc la asta și a fost o plăcere să câștig astăzi. Vă mulțumesc tuturor care ați venit", a spus Simona imediat după meciul câștigat împotriva ucrainencei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo