Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Americanii au analizat duelul Simona Halep – Sorana Cîrstea de la Indian Wells! Cu ce scor anticipează că se va încheia

Irina Aldea

Publicat 14/03/2022 la 20:52 GMT+2

Simona Halep și Sorana Cîrstea se vor întâlni din nou în circuit, după 12 ani. România va avea cu siguranță o reprezentantă în sferturile de finală la Indian Wells. Americanii au analizat acest duel și au anticipat și câte seturi se vor disputa.

Simona Halep & Sorana Cîrstea

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep şi Sorana Cîrstea se vor înfrunta în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Indian Wells, după ce au reuşit să câştige meciurile disputate duminică în turul al treilea al competiţiei din Statele Unite, dotată cu premii totale de 8.584.055. Halep (30 ani, numărul 26 WTA), campioană la Indian Wells în 2015, a trecut cu 6-3, 6-4 de tânăra jucătoare americană Cori "Coco" Gauff (17 WTA), care a împlinit duminică 18 ani.
Cine se va impune în meciul din optimi de la Indian Wells?
Aceasta este a doua victorie în tot atâtea confruntări cu reprezentanta Statelor Unite pentru Simona Halep, care speră să obțină calificarea pentru a cincea oară în cariera sa în sferturile de finală la turneul californian. Următoarea sa adversară va fi Sorana Cîrstea (31 ani, numărul 27 WTA), care a trecut la rândul ei, cu 5-7, 6-1, 6-0 de rusoaica Ana Kalinskaia (23 ani, 90 WTA), după două ore şi 22 de minute.
CITEȘTE ȘI:

Ce cred americanii că se va întâmpla în duelul Simona Halep – Sorana Cîrstea

"Meciul de marți de la Indian Wells va fi a patra întâlnire dintre cele două românce și prima în ultimii 12 ani. Cîrstea conduce cu 2-1. Ea a învins-o pe Halep în prima lor întâlnire în 2008, înainte ca fostul nr. 1 mondial să o învingă la Marbella doi ani mai târziu. Cîrstea a câștigat a treia întâlnire la Cincinnati în 2010. Câștigătoarea meciului din turul al patrulea se va confrunta fie cu Petra Martic, fie Liudmila Samsonova în sferturi.
Halep va intra în meci ca mare favorită, având în vedere forma ei actuală. Fostul nr. 1 mondial a câștigat 13 din 16 meciuri în acest sezon. Halep va căuta să pună presiune asupra jocului compatrioatei ei prin lovituri puternice. Jucătoarea în vârstă de 30 de ani este una dintre cele mai bune competitoare revenite în circuitul WTA și va căuta să profite de orice probleme ar suferi serviciul Soranei Cîrstea.
S-ar putea ca Sorana Cîrstea să nu poată servi prea mulți ași, dar va depinde de loviturile ei puternice obișnuite, în special de forehand, pentru a-și obține punctele. Halep, însă, este în formă maximă în acest moment și ar trebui să poată trece pe lângă compatrioata ei și să ajungă în sferturile de finală. Anticipăm că Halep se va impune totuși în 2 seturi", au transmis americanii de la Sportskeeda.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo