Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum s-a relaxat Simona Halep după victoria cu Sorana Cîrstea la Indian Wells! Fotografia care spune tot

Irina Aldea

Publicat 15/03/2022 la 23:35 GMT+2

Simona Halep s-a calificat în această seară în sferturile de finală la Indian Wells, după ce a trecut de compatrioata Sorana Cîrstea în minimum de seturi. Sportiva noastră a publicat la scurt timp după meci o fotografie care spune totul despre cum a ales să se relaxeze.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep s-a calificat în această seară în faza sferturilor de finală la Indian Wells! Fostul lider mondial din WTA a învins-o pe compatrioata Sorana Cîrstea cu scorul de 6-1, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute de joc. Pentru Simona Halep urmează meciul cu Petra Martic, care a trecut în optimi de Liudmila Samsonova.
În urma victoriei cu Sorana, Simona Halep rămâne cel mai bine clasată jucătoare a României în clasamentul WTA și își îmbunătățește recordul victorii-înfrângeri cu româncele din circuit: 35 de victorii și 4 înfrângeri. Prin calificarea în sferturi, Simona Halep și-a asigurat un premiu în valoare de 179.940 de dolari şi 215 puncte în clasamentul WTA.
CITEȘTE ȘI:

Cum a ales Simona Halep să se relaxeze după ce i-a administrat Soranei Cîrstea o înfrângere grea

Simona Halep a publicat după meci o fotografie de la Indian Wells pe contul personal de Instagram, savurând o înghețată. Fostul lider mondial din WTA "a gustat" fără doar și poate și victoria cu Sorana Cîrstea, în urma căreia a egalat situația la meciurile directe, 2-2. În 2008, în sferturile unui turneu ITF la Bucureşti, Cîrstea a câştigat cu 3-6, 6-3, 6-1, Halep şi-a luat revanşa în 2010, în optimi la Marbella, cu 6-4, 7-6 (4), dar Sorana s-a impus în ultimul duel, în 2010, în turul al doilea al calificărilor la Cincinnati, cu 6-2, 6-4.
Simona Halep
În urma acestui succes, Simona Halep a urcat patru locuri (se află pe 22) în clasamentul WTA live, iar Sorana Cîrstea a urcat și ea o poziție, până pe 26.Simona Halep a câștigat titlul la Indian Wells în 2015, după o finală disputată la acel moment cu sportiva din Serbia, Jelena Jankovic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo