Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Duel românesc la Indian Wells! Simona Halep și Sorana Cîrstea vor sta față în față în optimi

Bianca Dumitru

Actualizat 14/03/2022 la 07:19 GMT+2

Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au calificat în această noapte în optimile de finală ale Indian Wells, după ce le-au învins pe Cori Gauff, respectiv Anna Kalinskaya. Cele două românce se vor înfrunta pentru un loc în sferturile competiției.

Sorana Cîrstea & Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

În această noapte, Simona Halep și Sorana Cîrstea au obținut calificarea în optimile de finală ale Indian Wells, cele două sportive aflate pe locurile 26 și 27 WTA urmând a se înfrunta pentru un loc în sferturile competiției.
Simona Halep a trecut în doar două seturi de Cori Gauff, a 16-a favorită a turneului, scor 6-3, 6-4, la capătul a 77 de minute de joc.
În primul set, deși a pierdut primul game la 0, Halep a preluat imediat conducerea, câștigând 3 game-uri consecutive și luând un avans care i-a permis să-și adjudece setul fără mari emoții.
Setul doi a fost mai echilibrat, fiecare dintre cele două sportive impunându-se pe propriul serviciu până la scorul de 5-4 pentru Simona Halep. Aceasta a reușit singurul break al setului în finalul partidei, obținând totodată și cea de-a doua victorie din carieră în fața americancei de 18 ani.
Citește și:

Sorana Cîrstea, revenire spectaculoasă cu Anna Kalinskaya

De cealaltă parte, Sorana Cîrstea a înfruntat-o pe Anna Kalinskaya, locul 90 WTA, pe care a învins-o în trei seturi, scor 7-5, 1-6, 0-6, după două ore și 19 minute de joc.
După un început de meci echilibrat, rusoaica a reușit să-și adjudece primul set, cu trei game-uri câștigate la rând. Sportiva de 23 de ani a început cu dreptul și setul 2, câștigând primul game, însă apoi nu a mai putut să i se opună Soranei Cîrstea.
Românca s-a impus în 12 game-uri consecutive, reușind câteva break-uri la 0 sau 15, și a obținut calificarea în optimile Indian Wells, acolo unde o va înfrunta pe Simona Halep.
Meciul dintre cele două românce este programat marți, 15 martie, ora partidei urmând a fi anunțată ulterior.
Celelalte rezultate ale nopții:
  • Madison Keys - Alison Riske 7-6 (4), 6-1
  • Harriet Dart - Kaia Kanepi 7-6 (4), 6-3
  • Daria Kasatkina - Angelique Kerber 2-6, 1-6
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol