Simona Halep colaborează la Indian Wells cu un nou antrenor, Morgan Bourbon (29 de ani). Românca s-a antrenat înainte de a merge în California, la Academia lui Patrick Mouratoglou din Franța, de la Biot. Acolo, celebrul tehnician american i l-a recomandat pe Morgan, iar Simo a răspuns pozitiv. Cei doi au hotărât să aibă o perioadă de probă, la Indian Wells și Miami, iar parteneriatul lor pare să meargă strună până acum.
Artemon Apostu-Efremov, antrenor pe care Simona Halep l-a avut alături timp de mai bine de un an, este de părere că prezența constantă a unui tehnician în echipa unei jucătoare de succes are o importanță deosebită. Apostu-Efremov a sfătuit-o pe Simo să-și rezolve această problemă cât mai repede cu putință, pentru că experimentele nu o vor ajuta pe termen lung.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Simona Halep la Roland Garros 2022: "E o nebunie ce a putut să facă Serena cu Patrick alături"
ACUM 4 ORE

Artemon Apostu-Efremov, sfat prețios pentru Simona Halep

"Știu și eu ce știți voi din presă. Este cu cineva de la Academia lui Patrick Mouratoglou la Indian Wells. Cu un antrenor francez. Nu știu dacă va continua cu el. Poți să câștigi un turneu fără antrenor, dar nu este o soluție pe termen mediu și lung. E greu, pentru că atunci tot procesul vine pe umerii tăi și e dificil să-l gestionezi.
De obicei, da (n.r. dacă o lasă în pace pe Simona după meci, când e nervoasă). Depinde de la sportiv la sportiv. Unele jucătoare sunt capabile după 10 minute să vorbească cu tine despre meci. La altele trebuie să treacă o noapte. Dar acolo suntem împreună și cred că imediat după meci, mai ales după ce pierd, au nevoie de confort emoțional, de o îmbrățișare. Toate jucătoarele intră pe teren și dau tot ce pot. Când pierd sunt dezamăgite și au nevoie de susținere", a declarat Artemon Apostu-Efremov pentru Antena Sport.
Roland Garros
Cum s-a schimbat Simona Halep după ce a început colaborarea cu Mouratoglou! "Are ceva nou"
ACUM 7 ORE
Roland Garros
Simona Halep știe pe ce loc al clasamentului WTA se va afla la startul turneului de la Roland Garros
ACUM 8 ORE