Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iga Swiatek, interviu inedit înainte de meciul cu Halep de la Indian Wells | Cine e cea mai bună prietenă din circuit

Irina Aldea

Publicat 18/03/2022 la 16:43 GMT+2

Simona Halep o întâlnește în această noapte pe Iga Swiatek în semifinale la Indian Wells. Sportiva din Polonia a oferit un interviu inedit în care a dezvăluit, printre altele, cine e cea mai bună prietenă a ei din circuit, cine are cel mai bun prim serviciu și cine e "regina bârfelor".

Iga Swiatek

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep și Iga Swiatek se vor lupta pentru un loc în marea finală de la Indian Wells.Întâlnirea din această noapte (nu înainte de ora 03:00) va reprezenta un duel între două dintre cele mai în formă jucătoare din circuit, în contextul în care poloneza are un raport de victorii/înfrângeri de 19-3 în 2022, iar Halep a ajuns la a 15-a victorie (doar 3 eșecuri). Specialiștii sunt convinși că vom avea parte de un meci cât o finală.
Înaintea partidei din această noapte, Iga Swiatek a oferit un interviu inedit pentru We Are Tennis, în care a luat parte în jocul "Who is the GOAT" (n.r. cine e cel mai bun din toate timpurile).
CITEȘTE ȘI:

Iga Swiatek, interviu inedit la Indian Wells înaintea meciului cu Simona Halep

Cine are cel mai bun prim serviciu din circuit?
Swiatek: "Știu sigur că eu nu voi fi regina primului serviciu, dar cred că Serena sau Pliskova. Ele pot servi foarte bine cu primul".
Cine e cel mai bun dansator?
Swiatek: "În circuit? Oh, nu am nicio idee. Oh, așteaptă, pot să spun Gael (n.r. Monfils). L-am văzut pe Instagram cum dansează. Cred că el e cel mai bun dansator din circuit".
Cine are cel mai bun al doilea serviciu din circuit?
Swiatek: "Îmi place mult cum servesc eu cu al doilea serviciu. Da, dar nu sunt cea mai bună la asta, încă nu. Cred că Barty. La al doilea meu serviciu îmi place spinul, faptul că poate zbura destul de sus".
Cine e regina bârfelor în circuit?
Swiatek: "Rennae Stubbs. Știe multe lucruri despre tenis, nu este tocmai bârfă, dar împărtășește din ce știe. Întotdeauna poți merge la ea dacă vrei să te pui în temă cu ce se întâmplă în circuit".
Cine e cel mai bun partener alături de care poți merge la o petrecere?
Swiatek: "Oh, Doamne! Mie personal îmi place să merg cu echipa mea la petreceri pentru că mă simt mult mai bine alături de ei. Sunt puțin introvertită, așa că nu e ușor pentru mine să merg la petreceri cu cineva. Prietena mea cea mai bună din circuit e Kaja Juvan, dar pe de altă parte nu am mers la atât de multe petreceri în ultimii 2 ani din cauza pandemiei. Deci în acest departament încă am nevoie de experiență".
Halep și Swiatek se vor confrunta pentru a patra oară în circuitul feminin de tenis. Sportiva noastră conduce cu 2-1, iar ultima lor confruntare a avut loc acum mai bine de un an, la Australian Open 2021, acolo unde Simo s-a impus în 3 seturi, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-4. Celelalte două întâlniri directe au avut loc pe zgură, suprafață pe care ambele jucătoare se descurcă admirabil. Confruntarea dintre Simona Halep și Iga Swiatek va avea loc vineri noapte, de la ora 3:00, și va fi acoperită în format LIVE TEXT de eurosport.ro.
Cine va câștiga semifinala de la Indian Wells dintre Simona Halep și Iga Swiatek?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo