Simona Halep, a 24-a favorită de pe tabloul de simplu la Indian Wells, s-a calificat în semifinale la turneul de 1000 de puncte din California, după ce a trecut în mod categoric de Petra Martic (79 WTA) cu scorul de 6-1, 6-1, la capătul unui meci care a durat 53 de minute de joc. Pentru un loc în marea finală de la Indian Wells, Simona Halep se va duela cu Iga Swiatek (a treia favorită), care a trecut de Madison Keys (a 25-a favorită) cedând un singur game!!!
După un an 2021 extrem de dificil, pe care l-a petrecut mai mult departe de terenul de tenis, Simona Halep a arătat o sete de victorii incredibilă în meciul de azi, cu Petra Martic, de care nu a avut deloc milă. Pentru Simona Halep, aceasta este cea de-a treia semifinală a ei în 2022 și a patra la Indian Wells. Ea a cucerit titlul la turneul din deșert în 2015, după o finală disputată în compania sportivei din Serbia, Jelena Jankovic.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
ACUM 6 ORE

Simona Halep, calificare rapidă în semifinale la Indian Wells

"A fost un meci foarte bun, simt că am jucat cel mai bun meci al meu în acest an. Știam că va fi greu cu ea, în 2018 a fost mult mai dificil, au fost 3 seturi atunci, dar azi m-am simțit foarte bine pe teren încă de la început, parcă am fost în misiune. Sunt fericită cu modul în care am gestionat acest meci de la început până la final.
Când am intrat pe teren mi-am spus că returul meu trebuie să fie puternic pentru că ea are un serviciu foarte bun, însă azi am făcut asta foarte bine. Am pregătit returul pe modul ei de serviciu ieri și azi de dimineață, așa că totul a mers foarte bine pentru mine", a spus Simona Halep la interviul de după meci.
Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 343.985 de dolari şi cu 390 de puncte WTA. După succesul de joi, Simona Halep reintră în Top 20 WTA. La ediţia trecută, Halep a fost eliminată în turul al treilea, de către Aliaksandra Sasnovich din Belarus. Românca a câştigat turneul din deşertul californian în 2015 şi a mai fost semifinalistă în 2014 şi 2018.
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
IERI LA 19:55
Tenis
Ion Țiriac știe cum poate reveni Simona Halep în elita tenisului: "Să facă precum Cristina Neagu!"
14/05/2022 LA 14:09