Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep revine în Top 20 WTA! Locul ocupat în clasament după meciul perfect cu Petra Martic de la Indian Wells

Irina Aldea

Actualizat 17/03/2022 la 04:07 GMT+2

Simona Halep, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 24, s-a calificat pentru a patra oară în semifinalele turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells, după ce a învins-o în minimum de seturi pe croata Petra Martic, locul 79 WTA.

Simona Halep

Credit imagine: Twitter

Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, s-a calificat în semifinale la Indian Wells, după ce a trecut în mod categoric de Petra Martic (79 WTA) cu scorul de 6-1, 6-1, la capătul unui meci care a durat doar 53 de minute de joc. Pentru un loc în marea finală de la Indian Wells, Simona Halep se va duela cu Iga Swiatek (a treia favorită), care a trecut de Madison Keys (a 25-a favorită) cedând un singur game!!!
După un an 2021 extrem de dificil, pe care l-a petrecut mai mult departe de terenul de tenis, Simona Halep a arătat o sete de victorii incredibilă în meciul de azi, cu Petra Martic, de care nu a avut deloc milă. Pentru Simona Halep, aceasta este cea de-a treia semifinală a ei în 2022 și a patra la Indian Wells. Ea a cucerit titlul la turneul din deșert în 2015, după o finală disputată în compania sportivei din Serbia, Jelena Jankovic.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep revine în Top 20 WTA după victoria cu Petra Martic

În urma victoriei de joi dimineața cu Petra Martic, Simona Halep e tot mai aproape de îndeplinirea marelui său obiectiv de anul acesta: revenirea în Top 10 WTA. Acum, sportiva noastră ocupă locul 19. Dacă ajunge în finală, Simo poate urca până pe locul 14, iar cu titlul de la Indian Wells poate ajunge până pe 13.
"Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să nu mai am accidentări. 2021 a fost un an greu, acum trebuie să văd cum o să fie acesta. Nu pot să spun ca anii trecuţi că sigur voi face treabă pentru că sunt pregătită fizic şi psihic. Sunt pregătită, dar nu ştiu ce va fi. Visul meu este să ajung din nou în top 10", spunea Simona Halep înaintea acestui sezon competițional.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo