Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, s-a calificat în semifinale la Indian Wells, după ce a trecut în mod categoric de Petra Martic (79 WTA) cu scorul de 6-1, 6-1, la capătul unui meci care a durat doar 53 de minute de joc. Pentru un loc în marea finală de la Indian Wells, Simona Halep se va duela cu Iga Swiatek (a treia favorită), care a trecut de Madison Keys (a 25-a favorită) cedând un singur game!!!
După un an 2021 extrem de dificil, pe care l-a petrecut mai mult departe de terenul de tenis, Simona Halep a arătat o sete de victorii incredibilă în meciul de azi, cu Petra Martic, de care nu a avut deloc milă. Pentru Simona Halep, aceasta este cea de-a treia semifinală a ei în 2022 și a patra la Indian Wells. Ea a cucerit titlul la turneul din deșert în 2015, după o finală disputată în compania sportivei din Serbia, Jelena Jankovic.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Simona Halep - Nastaja Schunk, în turul 1 la Roland Garros, LIVE pe Eurosport, după ora 15:30
ACUM 13 MINUTE

Simona Halep revine în Top 20 WTA după victoria cu Petra Martic

În urma victoriei de joi dimineața cu Petra Martic, Simona Halep e tot mai aproape de îndeplinirea marelui său obiectiv de anul acesta: revenirea în Top 10 WTA. Acum, sportiva noastră ocupă locul 19. Dacă ajunge în finală, Simo poate urca până pe locul 14, iar cu titlul de la Indian Wells poate ajunge până pe 13.
"Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să nu mai am accidentări. 2021 a fost un an greu, acum trebuie să văd cum o să fie acesta. Nu pot să spun ca anii trecuţi că sigur voi face treabă pentru că sunt pregătită fizic şi psihic. Sunt pregătită, dar nu ştiu ce va fi. Visul meu este să ajung din nou în top 10", spunea Simona Halep înaintea acestui sezon competițional.
Roland Garros
Ora de start a meciului Simona Halep - Nastasja Schunk în primul tur la Roland Garros 2022
ACUM 14 ORE
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit ce rol are în echipa Simonei Halep, înainte de RG: "Nu sunt Dumnezeu!"
ACUM 18 ORE