Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan, calificare în sferturile de la Varșovia! A trecut în optimi de Katerina Siniakova

Alex Masgras

Publicat 27/07/2022 la 14:34 GMT+3

Ana Bogdan s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Varșovia. Românca s-a impus în fața cefoaicei Katerina Siniakova, scor 6-0, 6-4.

Ana Bogdan

Credit imagine: Getty Images

Ana Bogdan este prima jucătoare calificată în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Varșovia, după victoria în fața Katerinei Siniakova cu 6-0, 6-4, după o oră și 8 minute de joc.
Primul set, câștigat de Ana Bogdan la zero, a fost fără istoric. Românca a jucat excelent și a închis setul după 28 de minute.
Citește și:

Ana Bogdan, în sferturile turneului de la Varșovia

Setul al doilea a fost mai echilibrat, cu Ana Bogdan ajunând în postura de a salva mingi de break încă din debutul setului. La 3-2, Bogdan a reușit un nou break, lăsând impresia că se va îndrepta rapid către victorie. La 5-3, Ana Bogdan servea pentru a închide partida, dar Siniakova a realizat primul său break al partidei.
Totul a fost doar un foc de paie, deoarece Ana Bogdan a reușit al cincilea break la prima minge de meci pe care a avut-o la dispoziție. Astfel, Ana Bogdan obține calificarea în sferturile de finală cu scorul de 6-0, 6-4, după a doua victorie în fața
În sferturile de finală, Ana Bogdan o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Nadia Podoroska (211 WTA) și Laura Pigossi (113 WTA).
Pentru calificarea în sferturile de finală, Ana Bogdan va primi 60 de puncte WTA și un cec în valoare de 6.200 de dolari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo