Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iga Swiatek, calificare fără emoții în sferturile de la Varșovia, după meciul contra Gabrielei Lee

Alex Masgras

Publicat 28/07/2022 la 18:17 GMT+3

Iga Swiatek, numărul 1 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Varșovia, după o victorie fără emoții în fața româncei Gabriela Lee, locul 146 WTA.

iga swiatek

Credit imagine: Getty Images

Iga Swiatek s-a calificat în sferturile turneului WTA 250 de la Varșovia, după victoria cu 6-3, 6-2, în fața româncei Gabriela Lee (fostă Talabă).
Gabriela Lee a făcut un prim set bun, reușind să îi țină piept primei jucătoare a lumii timp de șapte ghemuri. Poloneza a reușit break-ul la 4-3 în favoarea sa, după care a profitat de ghemul pe propriul serviciu și a închis setul la 6-3.
Citește și:

Iga Swiatek, în sferturile turneului WTA 250 de la Varșovia

Pierderea primului set a afectat-o pe Gabriela Lee, iar Swiatek a început setul secund cu un break la zero. Poloneza s-a distanțat rapid apoi la 4-0, dar Lee nu s-a predat și a câștigat următoarele două ghemuri pe propriul serviciu. În cele din urmă, Iga Swiatek a închis meciul cu un nou ghem alb și a obținut calificarea în sferturi cu 6-3, 6-2.
Aceasta a fost prima întâlnire directă dintre Iga Swiatek și Gabriela Lee.
Iga Swiatek o va întâlni în sferturile de finală pe Caroline Garcia (45 WTA) din Franța, cea care a trecut în optimi de Elisabetta Cocciaretto (105 WTA), scor 6-3, 7-5.
Tot în sferturile de finală va mai juca și Ana Bogdan (108 WTA), cea care o va întâlni în cursul zile de vineri pe Laura Pigossi (113 WTA).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo