Simona Halep a anunțat la gala anuală organizată de Federația Română de Tenis că nu va participa în 2020 la Fed Cup pentru a se putea concentra pe Jocurile Olimpice de la Tokyo. "Am analizat programul din 2020 alături de echipa mea. Am ajuns la concluzia că va fi greu să particip la Fed Cup anul acesta. Vreau să mă concentrez pe Olimpiadă. Le urez baftă fetelor în meciul cu Rusia. Nu știu dacă voi fi în tribună să le susțin, totul depinde de program. Atenție, nu mă retrag de la Fed Cup, dar am ales Olimpiada", a declarat Simona Halep.
Totuși, presa din Germania se întreabă dacă nu cumva anunțul româncei este un boicot al competiției pe echipe, Simona declarând în trecut că nu este adepta noului format al Fed Cup. "Boicot? Simona Halep devine prima jucătoare de top care anunță că nu va juca în Fed Cup, al cărei format va fi modificat din 2020", transmite Tennis Net.

România, fără Simona Halep împotriva Rusiei

Australian Open
Predicția americanilor despre duelul Simona Halep - Alize Cornet: "Ea va fi probabil agresorul!"
ACUM 3 ORE
Simona a precizat că nu este vorba despre o eventuală retragere din echipa de Fed Cup a României, ci pur și simplu vrea să se concentreze pe Jocurile Olimpice de la Tokyo și să nu se obosească psihic.
Echipa României întâlnește Rusia pe 7 și 8 februarie în barajul de calificare la turneul final al Fed Cup. Începând de anul viitor, Fed Cup va avea un alt format, cu calificări și un turneu final cu 12 reprezentative, care anul viitor se va disputa la Budapesta, în perioada 14-19 aprilie.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Alize Cornet, în optimile de finală la Australian Open 2022
ACUM 4 ORE
Australian Open
Halep câștigă teren la Australian Open, în opinia bookmakerilor! Cum arată cotele înaintea optimilor
ACUM 18 ORE