Dubla campioană de Grand Slam din România, Simona Halep, a fost invitată la vodcastul Eurosport Tennis Legends alături de Mats Wilander, Boris Becker și idolul sportivei noastre, Justine Henin. Simona a abordat multiple teme, printre care victoriile ei incredibile obținute la Roland Garros, în 2018, dar și de la Wimbledon, de anul trecut.
https://i.eurosport.com/2020/05/07/2815623.jpg
La începutul discuției comune cu cele patru legende ale tenisului alb, Simona Halep a purtat un scurt dialog cu Boris Becker în limba română, germanul povestindu-i Simonei cine i-a fost profesor.
Australian Open
Simona Halep a dezvăluit cine e sportiva sa preferată! Ce i s-a părut cel mai greu la AustralianOpen
ACUM 8 ORE
  • Boris: Bună, ce faci?
  • Simona: Bineee, tu?
  • Boris: Vorbești românește! Mai știu câteva înjurături și asta este. Țiriac a fost un profesor bun, iar Năstase a fost și mai rău de-atât!
  • Simona: Da… știu…
  • Boris: Ilie nu poate încheia o propoziție fără a înjura, înainte sau după.
Descoperit și lansat de Ion Țiriac, Boris Becker a devenit, în 1985, cel mai tânăr câștigător din istoria Wimbledon-ului, la 17 ani și jumătate. Un an mai târziu, Boris a reușit să-și apere titlul la All England Club. Ion Țiriac și Boris Becker au păstrat o relație de prietenie foarte strânsă și țin în continuare legătura.Ion Țiriac a fost managerul lui Boris Becker timp de nouă ani.

Boris Becker a început să vorbească în română cu Simona Halep, în timpul interviului Eurosport

https://i.eurosport.com/2020/05/08/2816303.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
ACUM 12 ORE
Australian Open
Mesajul impresionant al Simonei Halep, la plecarea din Australia
IERI LA 06:24