Boris Becker crede că Novak Djokovic începe în sfârșit să primească recunoașterea pe care o merită la nivel mondial, după ovația remarcabilă pe care a primit-o în timpul ceremoniei de premiere de după finala US Open 2021, pe care a pierdut-o în fața lui Daniil Medvedev, al doilea jucător al lumii.
Marele obiectiv al lui Novak Djokovic de a bifa Calendar Grand Slam a fost anulat în ultima clipă de către Daniil Medvedev, care s-a impus în fața sârbului în minimum de seturi la Flushing Meadows. Nole avea o serie de 27 de meciuri câștigate în 2021 la turneele de Grand Slam, cucerit titlurile la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon, ajungând la egalitate cu Roger Federer și Rafael Nadal (20 de titluri majore fiecare), însă nu a reușit să-l câștige și pe al 28-lea și să bifeze Calendar Grand Slam.
Tenis
Djokovic îi ține în șah pe organizatorii Australian Open. Anunțul lui Nole
IERI LA 16:17

Boris Becker crede că Novak Djokovic va primi în sfârșit dragostea pe care o merită din partea fanilor

Novak Djokovic a fost adesea jucătorul mai bun în duelurile cu Federer și Nadal, însă sârbul nu s-a bucurat niciodată de popularitatea celor doi rivali ai săi. De cele mai multe ori, spectatorii din tribune îl huiduiau sau îl încurajau frenetic pe adversarul său, oricare ar fi fost acela. Totuși, anul acesta la New York, Nole a avut parte de o ovație uriașă în timpul discursului său, fapt care l-a emoționat până la lacrimi pe sârb.
Boris Becker, fostul său antrenor, crede că Djokovic se va bucura în sfârșit de iubirea pe care o merită din partea fanilor sportului alb: "Ovația incredibilă pe care a primit-o după finală a fost foarte bună pentru el. Acel moment ar trebui să fie dovada clară că Novak este pe cale de a deveni unul dintre cei mai apreciați tenismeni din circuit, chair și așa, pe ultima sută de metri a carierei sale.
Respectul pentru performanțele sale incredibile au existat dintotdeauna acolo, dar acum oamenii se atașează emoțional de el. Sunt convins că Novak încă se gândește la oportunitatea extraordinară de care nu a putut profita la US Open. A devenit o problemă majoră pentru el în plan emoțional, lucrurile nu au mers așa cum se aștepta. Totuși, cred că va reveni mai puternic, de fiecare dată face asta", a spus Becker.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
ATP nu vrea să-și suspende turneele din China! Ce a cerut în cazul Shuai Peng
03/12/2021 LA 14:09
Tenis
Rusia, în semifinalele Cupei Davis. Programul penultimului act
03/12/2021 LA 08:36