Carlos Alcaraz a intrat în istorie la turneul de la Miami Open, acolo unde a devenit primul spaniol care se impune la turneul Masters din Florida. Rafael Nadal (de cinci ori), Sergi Bruguera, Carlos Moya și David Ferrer au pierdut în finală. Mai mult, Carlos e al treilea cel mai tânăr care câștigă un titlu într-un turneu Masters 1000 din 1990 până în prezent, după Michael Chang (Toronto 1990) și Rafael Nadal (Monte). Carlo 2005).
În plus, ibericul e cel mai tânăr campion din istoria turneului de la Miami Open și primul spaniol care se impune la turneul din Florida. Totuși, trecerea de la hard la zgură nu s-a produs pentru spaniol așa cum își dorea. Azi, Carlos Alcaraz a fost eliminat în turul secund la turneul Masters de la Monte Carlo, după ce a fost învins de ocupantul locului 42, Sebastian Korda cu scorul de 7-6 (2), (5) 6-7, 6-3, la capătul unui meci care a durat trei ore și 4 minute de joc.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
ACUM 3 ORE

Boris Becker nu e încă convins de ce poate face Carlos Alcaraz în circuit

Boris Becker a comentat ascensiunea neașteptată a lui Carlos Alcaraz și entuziasmul care s-a creat în jurul lui. Germanul spune că Alcaraz nu ar trebui să aplece urechea la aceste opinii despre cum o "să ajungă el mai mare decât Federer, Nadal și Djokovic" (Rick Macci) și ar trebui să se concentreze pe propria carieră, luând pauze de la competiție pentru că astfel se poate suprasolicita și accidenta.
"Nu trebuie să se încreadă în tot zgomotul din jurul lui, să nu creadă că e cel mai bun. Nu, nu este încă cel mai bun. Carlos Alcaraz este doar jucătorul care zboară cel mai sus dintre tenismenii tineri. După cum a jucat anul acesta, un singur jucător a fost mai bun, iar acesta este tot din Spania. Dar sezonul pe zgură este obositor, meciurile sunt mai lungi.
Sper că nu va juca la Monte Carlo, Barcelona, Madrid și la Roma de asemenea, pentru că atunci e prea mult pentru el. Trebuie să ia o pauză, pentru că este doar un om și va obosi la un moment dat chiar dacă e tânăr. Când continui să joci obosit, apar primele accidentări. Este foarte important să găsești linia fină între ceea ce este bun în turnee și meciuri și ceea ce este prea mult", a spus Boris Becker în exclusivitate pentru Eurosport.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Tenis
Carlos Alcaraz - Roger Federer, un duel așteptat! "Ar fi trist dacă nu ar avea șansa să-l înfrunte"
13/05/2022 LA 12:23
Mutua Madrid Open
Antrenorul lui Alcaraz a dezvăluit obiectivele spaniolului după titlul de la Madrid: "E aproape!"
10/05/2022 LA 14:42