Boris Becker a declarat că Nick Kyrgios ar trebui ”să tacă din gură” și să scape de stilul său caracteristic de a vorbi despre acțiunile celorlalți tenismeni. Kyrgios a luat la țintă recent prin decalarațiile sale acide mai multe persoane printre care Novak Djokovic, Alexander Zverev sau Pablo Carreno Busta.
Kyrgios l-a criticat aspru pe Djokovic și s-a întrebat ce sancțiune ar fi primit el dacă ar fi făcut un gest similar cu cel al sârbului la US Open, cel care a aruncat cu mingea într-un arbitru de linie. De asemenea australianul l-a criticat pe sârb dar și pe Zverev după Adria Tour și a declarat că dacă tenisul pe zgură n-ar fi existat, Carreno Busta nu ar fi în primii 50 din lume.

Boris Becker s-a săturat de declarațiile lui Nick Kyrgios

Australian Open
Australian Open 2022 | Top 5 lovituri din a 8-a zi de la Melbourne
ACUM 2 ORE
Boris Becker l-a criticat aspru pe Kyrgios.
”Nick Kyrgios ar trebui să tacă din gură. Mereu comentează, îi critică pe alții și el nu face nimic. Nu știu alți sportivi să facă asta”, a declarat Becker pentru Eurosport Germania.
Kyrgios nu participă la US Open din cauza îngrijorărilor privind pandemia de coronavirus. El nu a trecut niciodată de faza sferturilor de finală la un Grand Slam. De cealaltă parte, Djokovic are 17 Grand Slam-uri câștigate în timp ce Zverev se pregătește de marea finală de la US Open. Meciul său cu Dominic Thiem va fi transmis în direct de Eurosport duminică noapte.
Australian Open
Australian Open 2022 | Rezumatul partidei Kaia Kanepi-Aryna Sabalenka
ACUM 3 ORE
Australian Open
Medvedev regretă vorbele din meciul cu Cressy: "Nu sunt fericit că am spus asta"
ACUM 3 ORE