De curând, Jannik Sinner a încheiat colaborarea cu Riccardo Piatti, tehnician care i-a pregătit în trecut, printre alții, pe Djokovic, Ljubicic, Raonic, Sharapova, Gasquet sau Coric. Deși și-a exprimat dorința de a fi antrenat de John Mcenroe, se pare totuși că alți doi antrenori sunt favoriți să devină tehnician al talentatului Sinner.
Potrivit Gazzetta dello Sport, Boris Becker este principalul favorit să fie cooptat în echipa lui Jannik Sinner. În atenția tenismenului italian se mai află și Magnus Norman. Sinner, în vârstă de 20 de ani, s-a despărțit de antrenorul Riccardo Piatti și vrea să angajeze un "super antrenor" care să-l ajute ajungă la următorul nivel. Sinner a câștigat patru turnee în 2021 și a ajuns în sferturile de finală la Australian Open 2022.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
IERI LA 20:44

Jannik Sinner, colaborare surpriză cu Boris Becker?

În vârstă de 20 de ani, Jannik Sinner, care a ajuns luna trecută în sferturile de finală de la Australian Open, avea o colaborare cu Riccardo Piatti încă de când era copil, italianul plecând de acasă la vârsta de 13 ani pentru a se antrena la Centrul de tenis Piatti din Bordighera. Tenismenul a spus încă de la Melbourne că și-ar dori să fie pregătit de un "super antrenor" ca McEnroe.
Deși McEnroe a spus că e disponibil pentru a-l pregăti pe Sinner cu jumătate de normă, italianul își dorește un tehnician care să fie mereu prezent alături de el la turnee. Presa din Italia scrie că Sinner ar alege în continuare varianta să fie pregătit de un fost antrenor al lui Novak Djokovic, de data aceasta Boris Becker, care nu a mai antrenat din 2016, de când sârbul a încheiat parteneriatul care dura din 2013. Cu Becker pe banca tehnică, Djokovic a cucerit 25 de titluri, dintre care 6 de Grand Slam.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51
Tenis
Novak Djokovic le-a răspuns rușilor care l-au rugat să boicoteze Wimbledon-ul! Mesajul lui Nole
16/05/2022 LA 16:11