Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic au dominat tenisul mondial masculin în ultimii 15 ani și continuă să o facă în cel mai evident mod. Sârbul a cucerit pentru a opta oară marele turneu de la Australian Open în urmă cu doar câteva zile, iar grupul select The Big Three a câștigat 13 titluri majore consecutive în tenisul mondial.
Noua generație aduce cu sine jucători foarte buni, cu potential uriaș. Nume ca Medvedev, Tsitsipas, Zverev, Khachanov, Shapovalov sau Rublev sunt doar câteva dintre jucătorii așteptați să confirme la cel mai înalt nivel. Sunt sportivi excelenți, cu joc solid, însă ce le lipsește pentru a cuceri un titlu major? La această întrebare a încercat să răspundă Boris Becker.

Boris Becker, despre lipsa performanțelor la NextGen

Tenis
Boris Becker îl contrazice pe Rafa Nadal: "Nu prea e de înțeles ce-l îngrijorează!"
03/11/2021 LA 15:36
Lucrul care le lipsește băieților din noua generație este curajul, cred eu. Noi îl numim tupeu. În regulă, dacă tot eșit aici și vrei să câștigi, atunci te lupți cu toate armele și faci tot ce poți pentru a reuși. Ei cred că totul ține de tenis. Nu, nu este vorba despre joc neapărat, ține de atitudine. E vorba despre a picta liniiile într-un meci de cinci seturi. Vrei să-i vezi pe tipii ăștia tineri câștigând cât încă mai sunt prezenți Federer, Nadal și Djokovic. Nu vrei să-l vezi pe Federer la 45 de ani câștigând cu unul la jumătate din vârsta lui
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Nici Djokovic, nici Medvedev! Cine crede Boris Becker că va fi lider mondial în ATP anul viitor
02/11/2021 LA 16:41
Tenis
"Garda din tenis s-a schimbat deja!" Boris Becker anunță finalul erei Federer – Nadal – Djokovic
01/11/2021 LA 12:18