Câștigător a 6 titluri de Grand Slam, Boris Becker s-a implicat și el în discuția privind vaccinarea sportivilor pentru ca aceștia să poată participa la turnee cum ar fi Australian Open, primul turneu major al anului viitor. Novak Djokovic e campion en-titre la Melbourne, iar dacă joacă și în 2022 are șanse uriașe să ajungă la 21 de titluri de Grand Slam, un record absolut în tenisul mondial masculin.
Germanul a fost antrenorul lui Novak Djokovic între 2013 și 2016, timp în care sârbul a cucerit 6 titluri de Grand Slam. Acum, Nole e la egalitate cu marii săi rivali, Roger Federer și Rafael Nadal, fiecare având câte 20 de titluri majore. Anul viitor, Djokovic are șansa de a se desprinde, însă pentru asta trebuie să fie vaccinat, însă acesta a refuzat să spună dacă s-a vaccinat sau nu, urmând ca suporterii sportului alb să afle în apropierea competiției.
Australian Open
"Djokovic a primit o veste uriașă!". Anunțul de ultimă oră făcut de presa sârbă. Ce au descoperit
ACUM O ORĂ

Boris Becker, mesaj vehement pentru fostul său elev, Novak Djokovic

Fostul antrenor al lui Novak Djokovic, Boris Becker, a declarat că nu își poate imagina acel scenariu în care sârbul nu va încerca anul viitor să-și apere trofeul la Melbourne din cauza condiției de a fi vaccinat: "Îi place atât de mult acest sport, îi place atât de mult istoria tenisului. Vrea să câștige cel de-al 21-lea Grand Slam. Cel mai mare succes l-a avut la Australian Open, a triumfat deja acolo de nouă ori, de ce să nu o facă și a zecea oară?", a spus Becker.
Jucătorul de tenis sârb nu a vrut să răspundă la întrebarea dacă a primit vaccinul, subliniind că este o chestiune privată: "Spune că este o chestiune privată, că nu ar trebui să preocupe niciodată pe nimeni. Sunt de acord cu asta. Dar dacă vrea să participe la turnee, atunci să respecte regulile, reguli care sunt clare. Asta înseamnă că trebuie să fie vaccinat. Nu există altă cale", a concluzionat Becker.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Novak Djokovic, criticat de un fost campion la Australian Open! "Nu ar fi trebuit să vină aici"
ACUM 2 ORE
Tenis
Veste teribilă pentru Novak Djokovic! 2022 se anunţă cel mai greu an al carierei
IERI LA 06:50