Melbourne reinstaurează măsurile aspre de carantină la miezul nopții, timp de cinci zile, până la finalul zilei de miercuri, după ce în capitala statului Victoria s-au înregistrat 13 cazuri noi de infectare cu Covid-19. Premierul Daniel Andrews a anunțat însă că primul turneu de Mare Șlem care se joacă în aceste zile la Antipozi va continua, chiar dacă accesul spectatorilor nu va mai fi permis.

https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Tenis
Tăieri de 80% din premiile financiare! Câți bani va lua Simona Halep la Miami, în comparație cu 2019
ACUM O ORĂ

Autoritățile de la Melbourne au confirmat pe canale oficiale că se confruntă cu un nou focar de coronavirus în Melbourne, luând decizia de a "produce un scurtcircuit în lanțul de transmitere", prin reinstaurarea măsurilor de 'lockdown': interzicerea evenimentelor publice cu număr mare de participanți, direct vizate fiind competițiile sportive, nunțile și ceremoniile religioase.

Melbourne reintră în carantină: cum e afectat Australian Openul

Primul turneu de Mare Șlem al anului se va juca fără spectatori începând cu ziua a șasea, ultima a duelurilor din turul al treilea. Optimile de finală și primele dueluri din sferturile de finală se vor juca și ele cu porțile închise.

Australian Open 2021 a debutat cu spectatori, dar la capacitate redusă la jumătate.

Tenis
Roger Federer, revenire cu năbădăi! Elvețianul a declarat forfait la un turneu de marcă din circuit
ACUM 2 ORE
ATP Rotterdam
Andy Murray, revenire spectaculoasă în turul inaugural la Rotterdam. Posibil meci de gală în turul 2
ACUM 3 ORE