Melbourne reinstaurează măsurile aspre de carantină la miezul nopții, timp de cinci zile, până la finalul zilei de miercuri, după ce în capitala statului Victoria s-au înregistrat 13 cazuri noi de infectare cu Covid-19. Premierul Daniel Andrews a anunțat însă că primul turneu de Mare Șlem care se joacă în aceste zile la Antipozi va continua, chiar dacă accesul spectatorilor nu va mai fi permis.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Autoritățile de la Melbourne au confirmat pe canale oficiale că se confruntă cu un nou focar de coronavirus în Melbourne, luând decizia de a "produce un scurtcircuit în lanțul de transmitere", prin reinstaurarea măsurilor de 'lockdown': interzicerea evenimentelor publice cu număr mare de participanți, direct vizate fiind competițiile sportive, nunțile și ceremoniile religioase.
Tenis
Novak Djokovic nu poate participa nevaccinat la Australian Open! Mesaj fără echivoc din Melbourne
ACUM 26 MINUTE

Melbourne reintră în carantină: cum e afectat Australian Openul

Primul turneu de Mare Șlem al anului se va juca fără spectatori începând cu ziua a șasea, ultima a duelurilor din turul al treilea. Optimile de finală și primele dueluri din sferturile de finală se vor juca și ele cu porțile închise.
Australian Open 2021 a debutat cu spectatori, dar la capacitate redusă la jumătate.
Tenis
Flavia Pennetta, revoltată de faptul că Emma Răducanu a cucerit titlul la US Open: "E dăunător!"
ACUM 2 ORE
VTB Kremlin Cup
Simona Halep s-a întâlnit la Moscova cu cel mai înfocat fan! Surpriză neașteptată: "Fără cuvinte!"
ACUM 2 ORE