Melbourne reinstaurează măsurile aspre de carantină la miezul nopții, timp de cinci zile, până la finalul zilei de miercuri, după ce în capitala statului Victoria s-au înregistrat 13 cazuri noi de infectare cu Covid-19. Premierul Daniel Andrews a anunțat însă că primul turneu de Mare Șlem care se joacă în aceste zile la Antipozi va continua, chiar dacă accesul spectatorilor nu va mai fi permis.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Autoritățile de la Melbourne au confirmat pe canale oficiale că se confruntă cu un nou focar de coronavirus în Melbourne, luând decizia de a "produce un scurtcircuit în lanțul de transmitere", prin reinstaurarea măsurilor de 'lockdown': interzicerea evenimentelor publice cu număr mare de participanți, direct vizate fiind competițiile sportive, nunțile și ceremoniile religioase.
Tenis
Cristian Jura, vești bune în cazul Simonei Halep: "Una dintre condiții a fost îndeplinită"
ACUM 16 ORE

Melbourne reintră în carantină: cum e afectat Australian Openul

Primul turneu de Mare Șlem al anului se va juca fără spectatori începând cu ziua a șasea, ultima a duelurilor din turul al treilea. Optimile de finală și primele dueluri din sferturile de finală se vor juca și ele cu porțile închise.
Australian Open 2021 a debutat cu spectatori, dar la capacitate redusă la jumătate.
Tenis
Nick Bollettieri a încetat din viață. Povestea celui mai cunoscut antrenor de tenis din istorie
ACUM O ZI
Tenis
Tsitsipas, mărturie incredibilă: a încercat să îl enerveze pe Rublev ca să joace mai bine
ACUM O ZI