Simona Halep, ajunsă pe locul 14 WTA, a anunțat pe rețelele de socializare că își încheie colaborarea cu Darren Cahill după 6 ani în care au lucrat împreună. Sportiva a publicat un mesaj emoționant pentru antrenorul alături de care a obținut cele mai mari performanțe ale carierei.
"După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună", a fost mesajul emoționant publicat de Simona Halep pe rețelele de socializare.
Tenis
Ora de start a meciului Simona Halep – Anastasia Potapova, la turneul de la Moscova
ACUM 18 ORE

Simona Halep și Darren Cahill au pus punct colaborării

Nu este pentru prima dată când Simona Halep și Darren Cahill se despart. La finalul anului 2018, australianul a fost cel care a anunțat că își va lua un an sabatic pentru a fi mai mult timp alături de familia sa. În sezonul următor, în 2019, Simona Halep a lucrat alături de Daniel Dobre și a cucerit titlul de la Wimbledon.
Acesta era mesajul transmis de Darren Cahill în 2018: "Vreau să anunț că eu și Simona nu vom mai continua colaborarea în 2019 din motive familiale. După multe discuții și momente de judecată, am decis să pun capăt anilor cu peste 30 de săptămâni plecate pe drumuri și să iau o pauză de 12 luni din antrenorat. Copiii noștri încep o perioadă importantă din viața lor și vreau să le fiu alături.
Vreau să îi mulțumesc Simonei pentru 4 ani minunați. Personalitatea, etica de care dă dovadă, generozitatea și profesionalismul ei au făcut din această colaborare o adevărată plăcere. Practic, am avut un job de vis și vreau să îi mulțumesc pentru tot.
Îi doresc lui Simo și echipei ei să continue pe calea succeselor și o să încerc să fiu alături pe cât pot, de la distanță. În final, fanilor români care au arătat un sprijin incredibil fetei lor le transmit că sunt minunați. Serios. Mulțumesc că ați adoptat un mic australian pentru 4 ani", a scris Cahill.
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversarele la turneul de la Moscova! Misiune facilă la debutul în Rusia
16/10/2021 LA 14:43
Tenis
"Mi-e greu să mă gândesc la asta!" Ce a spus Simona Halep la plecarea spre Moscova
15/10/2021 LA 10:49