Simona Halep a anunțat sâmbătă pe contul personal de Twitter că și-a făcut testul pentru coronavirus și a ieșit pozitiv. Campioana noastră ne-a asigurat că se simte bine și să se află acasă, în autoizolare. Sportiva noastră va trebui să petreacă o vreme în carantină înainte de a efectua un nou test.
"Salutare, tuturor, vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv cu coronavirus. Acum mă aflu în autoizolare la domiciliu și mă recuperez bine după simptome ușoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună" - Simona Halep
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
IERI LA 08:24
Simona Halep a declarat în mai multe ocazii că îi este teamă de coronavirus și vrea cu orice preț să se ferească. Până la urmă, virusul Sars-Cov-2 este din ce în ce mai prezent în Europa, iar valul doi al pandemiei pare cu adevărat de neîndeuplecat. Sportiva noastră a refuzat în august să facă deplasarea la New York pentru a participa la US Open tocmai de teama COVID-19. SUA este în continuare cea mai afectată de pandemie, însă situația din Europa este din ce în ce mai îngrijorătoare.
Mai mult, Simona a renunțat și la participarea la turneul de la Palermo, asta pentru că situația pandemiei în România se înrăutățea în mod evident. Atunci, italienii au impus carantina pentru toți cei care venea din România, însă organizatorii turneului au reușit să obțină o derogare pentru constănțeancă. Simo a refuzat chiar și așa deplasarea de teama complicațiilor pe care le putea întâlni pe parcursul călătoriei.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
18/09/2021 LA 21:17
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
18/09/2021 LA 20:45