David Haggerty, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Tenis, a anunţat, miercuri, într-o scrisoare oficială că meciurile din Turneul Final al Fed Cup, programat în perioada 14-19 Aprilie 2020, la Budapesta, cât şi întâlnirile din play-off-ul Fed Cup, programate pentru 17 şi 18 aprilie, se amână. În scrisoare, David Haggerty precizează că decizia a fost luată în contextul epidemiei de Coronavirus COVID-19.
România ar fi trebuit să întâlnească Italia, în play-off-ul pentru Grupa Mondială, la Cluj-Napoca. Noile date de disputare vor fi stabilite ulterior. Recent, organizatorii de la Indian Wells au anunţat că turneul nu va mai avea loc. Măsura a fost luată după ce a fost confirmat un caz de coronavirus în Coachella Valley.
"Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Tenis, americanul David Haggerty, a anunţat într-o scrisoare oficială că în contextul epidemiei de Coronavirus COVID-19, care a afectat numeroase ţări din întreaga lume, s-a luat decizia de a amâna atât Turneul Final al Fed Cup, programat în perioada 14-19 Aprilie 2020, la Budapesta, cât şi întâlnirile din play-off-ul Fed Cup, programate în zilele de 17 şi 18 aprilie 2020", informează Federaţia Română de Tenis pe site-ul său oficial.
US Open
Interviu cu "mamaia" Emmei Răducanu, în presa din Anglia! "După Wimbledon i-am spus să renunțe!"
ACUM 2 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Cupa Davis | România-Portugalia, în Grupa Mondială 1! Marius Copil câștigă în fața lui Gastao Elias
ACUM 7 ORE
Tenis
Emma Răducanu i-a răspuns lui Jurgen Klopp după ce germanul a lăudat performanța sa de la US Open
ACUM 7 ORE