”Am declarat anul trecut, în decembrie, că nu o să joc la FED Cup pentru că aș fi vrut să fiu fresh la Olimpiadă. Dar nejucând în această săptămână deloc, am avut timp să mă recuperez. Așa că o să joc FED Cup. Am făcut mereu tot posibilul să câștig, am jucat și accidentată. Mă bucur că am șansa să joc din nou, sunt foarte bine pentru a merge acolo și pentru a câștiga niște puncte pentru România. Vreau să fie o atmosferă frumoasă și să dăm tot ce avem mai bun pentru a câștiga.
Mereu au fost frumoase trăirile și speciale când am jucat pentru România. E foarte diferit să joci pentru România. Emoția de la FED Cup este cu totul și cu totul altceva. Îți dorești să câștigi pentru echipă și pentru țara ta.
Aici nu e ca la turneele individuale, unde jucăm doar pentru noi. M-am descurcat bine la FED Cup, nu mă plâng. Am dat mereu tot ce am avut, chiar și mai mult”, a declarat Simona Halep la DigiSport.
US Open
Emma Răducanu, despre cea mai importantă lecție primită de la părinții ei: "Mă forțez la maximum"
ACUM 36 MINUTE

România la Fed Cup

FED Cup, redenumită acum Billie Jean Cup, este prima competiție internațională pe echipe din tenisul feminin. Prima ediție a avut loc în 1963, iar Billie Jean King a făcut parte din echipa Statelor Unite care s-a impus atunci cu 2-1 în fața Australiei. În total, Billie Jean King are 7 titluri ca jucătoare și încă 4 în calitate de căpitan al echipei. De altfel, SUA este cea mai titrată națiune din această competiție, având 18 trofee în palmares, ultimul obținut în 2017.
România va întâlni Italia, în barajul pentru menţinerea/promovarea în Grupa Mondială a "Billie Jean King Cup", fosta Fed Cup. Denumirea competiției pe echipe a fost modificată anul trecut în luna septembrie. Meciurile întâlnirii dintre România și Italia vor avea loc în 16 şi 17 aprilie, la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă.
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea e în sferturi la Portoroz! Românca, revenire frumoasă în meciul cu Martincova
ACUM 14 ORE
Tenis
Laver Cup se vede pentru încă 10 ani pe Eurosport în toată Europa
ACUM 15 ORE