Cei de la WTA au anunțat pe contul oficial de Twitter retragerea Soranei din cauza unei accidentări la abdomen.
Locul ei va fi luat de lucky loser-ul Despina Papamichail.
Roland Garros
Roland Garros LIVEBLOG | Swiatek, Medvedev, Badosa și Tsitsipas, printre protagoniștii zilei
ACUM 31 MINUTE
Sorana Cîrstea (71 WTA) urma să joace primul meci la turneul WTA 500 de la Abu Dhabi joi, împotriva favoritei trei a tabloului principal, Karolina Pliskova. Cele două ar fi jucat al cincilea meci din programul zilei pe Terenul Central.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

WTA ABU DHABI: DEZAMĂGIRE PENTRU IRINA FETECĂU, ÎN CALIFICĂRI

Tot miercuri, singura româncă prezentă la startul calificărilor de la Abu Dhabi, Irina Fetecău (309 WTA şi cap de serie numărul 15), a fost învinsă în "finala" pentru tabloul principal de italianca Lucrezia Stefanini (394 WTA), la o zi după ce obținuse prima sa victorie în cadrul unui turneu de nivel WTA (6-2, 6-1 în fața reprezentantei Indiei, Riya Bhatia, în primul tur al calificărilor).
După un prim set pe care l-a dominat, Irina Fetecău a luptat cu toate resursele în setul decisiv: condusă cu 2-0 de Stefanini, românca în vârstă de 24 de ani a câștigat patru game-uri consecutiv, trecând la conducere, 4-2. Nu a putut închide însă meciul pe lansare la 5-3, iar mai apoi a ratat trei mingi consecutive de meci pe serviciul advers, la 5-4. Stefanini s-a impus în cele din urmă 1-6, 6-2, 7-6(3).
Roland Garros
Irina Begu - Leolia Jeanjean, în turul 3 la Roland Garros, LIVE de la ora 12:00, pe Eurosport 2
ACUM 2 ORE
Roland-Garros
Sebastian Korda - Carlos Alcaraz - Roland-Garros
ACUM 10 ORE