Organizatorii competiției californiene au anunțat că turneul programat în perioada 12-22 martie nu va mai avea loc confrom calendarului competițional, fanii urmând să îşi recupereze banii plătiţi pentru bilete: fie că vor cere restituirea sumelor, fie că vor obţine vouchere pentru ediţia 2021. În același timp, toți jucătorii vor pierde punctele dobândite la ediția precedentă.
"Este un risc prea mare, în acest moment, pentru sănătatea publică în regiunea Riverside County să se organizeze un eveniment de asemenea anvergură. Nu este în interesul fanilor, a jucătorilor şi a zonelor învecinate ca acest turneu să se desfăşoare. Trebuie să facem eforturi împreună pentru a proteja comunitatea de epidemia de Coronavirus", a transmis doctorul David Agus, profesor în medicină şi inginerie biomecanică la Universitatea din Carolina de Sud, citat de site-ul ATP.
Tenis
Decizie de ultimă oră la Indian Wells. Cum vor să se revanșeze organizatorii după anularea turneului
11/03/2020 LA 10:27
"Suntem extrem de dezamăgiţi că turneul nu va mai avea loc, dar sănătatea şi siguranţa comunităţii, fanilor, jucătorilor, voluntarilor, sponsorilor, comercianţilor şi tuturor celor implicaţi în eveniment este de o importanţă supremă. Suntem pregătiţi să organizăm turneul la o dată ulterioară şi căutăm deja soluţii alternative", a transmis şi Tommy Haas, fost număr doi mondial, în prezent direct al turneului din deşertul californian patronat de Larry Ellison.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Opinie: Unde au greșit organizatorii Indian Wells când au decis anularea turneului
09/03/2020 LA 11:15
Tenis
Situația din ierarhia WTA după anularea turneului de la Indian Wells. Locul ocupat de Simona Halep
09/03/2020 LA 07:17