Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Karolina Pliskova, în finală la Brisbane după ce a salvat o minge de meci în fața lui Naomi Osaka

Irina Aldea

Publicat 11/01/2020 la 12:23 GMT+2

Karolina Pliskova a triumfat în duelul încins din semifinalele turneului de la Brisbane cu Naomi Osaka.

Karolina Pliskova

Credit imagine: Getty Images

Karolina Pliskova, favorita numărul 2 a turneului de categorie Premier de la Brisbane, a rămas în cursa pentru marele trofeu după ce a salvat o minge de meci și a învins-o pe japoneza Naomi Osaka, scor (10)6-7, 7-6(3), 6-2. În marea finală, jucătoarea din Cehia o va întâlni pe Madison Keys.
Condusă cu 7-6(10), 6-5, Karolina Pliskova a reușit să facă primul său break în cel mai important moment al partidei și să forțeze tiebreak-ul în setul al doilea. Cehoaica în vârstă de 27 de ani și-a calibrat apoi serviciul și a împins duelul în decisiv, acolo unde s-a impus fără probleme după ce a servit 8 ași (dintr-un total de 15) și a salvat toate cele șase mingi de break ale adversarei.

Karolina Pliskova – Madinson Keys, finala de la Brisbane 2020

Partida a fost una echilibrată, iar Pliskova a triumfat datorită inspirației pe care a avut-o în momentele critice ale meciului. Osaka a servit 16 ași și a avut 53 de lovituri câștigătoare (cu 1 mai mult decât adversara în ambele cazuri), însă Pliskova a făcut 28 de erori neforțate (37 de partea niponei).
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo