Britanicii de la The Independent au lansat un material despre direcția pe care a apucat-o tenisul mondial masculin în ultimul an, un sezon în care Novak Djokovic a cucerit 3 titluri de Grand Slam, iar noua generație a mai făcut un pas în față, un pas înspre succes și gloria pe care nu le-au putut atinge până acum din cauza titanilor Federer, Nadal și Djokovic.
Sârbul a ținut steagul sus în 2021 și a fost foarte aproape de îndeplinirea Calendar Grand Slam, însă a fost oprit de Daniil Medvedev, al doilea jucător al lumii în prezent. Rusul a cucerit primul titlu de Grand Slam al carierei, la US Open, iar Alexander Zverev, al treilea jucător al lumii, a cucerit ultimul titlu important din 2021, Turneul Campionilor, acolo unde i-a învins în decurs de 24 de ore atât pe Djokovic, cât și pe Medvedev.
Tenis
Djokovic îi ține în șah pe organizatorii Australian Open. Anunțul lui Nole
ACUM 16 ORE

Federer și Nadal, înlocuiți în grupul select "The Big Three" – The Independent

"Tenisul masculin este la răscruce. Djokovic a avut cel mai bun sezon al său în ceea ce privește succesul la turneele de Grand Slam, fiind la doar un meci distanță de Calendar Grand Slam, dar Federer și Nadal s-au pierdut pe drum din cauza accidentărilor, așa că au coborât în clasament.
https://i.eurosport.com/2021/11/19/3256604.jpg
Putem spune că Medvedev și Zverev și-au format propriul grup The Big Three, alături de Djokovic, în condițiile în care rusul a câștigat deja primul său titlu major la US Open, iar Zverev a cucerit al doilea său titlu la Turneul Campionilor", se arată în articolul publicat de The Independent.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
ATP nu vrea să-și suspende turneele din China! Ce a cerut în cazul Shuai Peng
IERI LA 14:09
Tenis
Rusia, în semifinalele Cupei Davis. Programul penultimului act
IERI LA 08:36