Halep și-a exprimat bucuria pentru această victorie importantă printr-o postare pe Twitter. Alături de fotografii din meciul cu Brady, ea a scris: ”Sentimentul victoriei!”

Simona Halep, debut în forță la Melbourne: "Sunt fericită și mulțumită!"

Tenis
Cât ghinion pentru Federer: nu scapă de probleme nici după retragere. Dezvăluirea făcută
ACUM O ZI
După un start ezitant de meci, sportiva din Constanța și-a calibrat loviturile și a terminat en fanfare o partidă care se anunța extrem de grea. Brady era singura jucătoare care o învinsese anul acesta pe Barty, liderul mondial, astfel că partida se anunța una complicată pentru Halep.
La final, învingătoarea de la Wimbledon a vorbit la cald despre confruntarea recent încheiată.
"A fost un meci dur, am jucat acum câteva luni contra ei și partida a mers în decisiv. Sunt fericită că am trecut de acest meci, ca de obicei mă simt foarte bine să joc în Australia. În al doilea set mi-am găsit ritmul, am reușit să o mișc mai mult, am fost mai puternică, sunt mulțumită", a spus Halep chiar pe teren, la finalul partidei.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
"De asta cred că Halep e inocentă!". Un tenismen vine cu o variantă la care nu s-a gândit nimeni
IERI LA 08:37
Tenis
Juan Carlos Ferrero încă are resentimente față de Sascha Zverev. Ce a spus antrenorul lui Alcaraz
02/12/2022 LA 11:03