A trecut mai bine de o lună de la Adria Tour, turneu organizat de Novak Djokovic care s-a încheiat cu un focar amplu de coronavirus. Grigor Dimitrov a fost primul care a anunțat că s-a infectat cu COVID-19, însă a fost urmat de Borna Coric, Novak Djokovic, Goran Ivanisevic și alți jucători și membri din staff prezenți la eveniment.
Despre acest turneu s-a vorbit câteva săptămâni bune, iar liderul mondial din ATP a fost linșat adesea în spațiul public de diferite voci influente din sportul alb. Novak Djokovic și-a cerut scuze public pentru urmările turneului organizat de el la Belgrad și Zadar, însă nu a fost de ajuns. Părinții lui au ieșit și l-au apărat, dar nu au fost singurii din familie care au vorbit public despre eveniment, urmările lui și injuriile îndreptate către el.

Bunicul lui Novak Djokovic a ieșit la atac

Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
01/12/2022 LA 11:27
Bunicul din partea mamei lui Novak Djokovic, Zdenko Zagar, a vorbit despre valul de critici care s-a năpustit asupra nepotului lui. Potrivit AS, Zagar a spus că Nole a fost criticat în exces. El a precizat că orice s-ar fi putut întâmpla în circuit și că a crezut mereu că nepotul lui este capabil să depășească orice moment dificil.
“Turneul s-a jucat în aer liber. Nu are cum să fi luat virusul de acolo! Am fost și eu acolo și nu l-am luat. M-am speriat tare când am aflat că a fost infectat. Dar am știut că este îndeajuns de puternic să depășească acest moment și toate atacurile pe care le-a primit. Știu că este criticat în mod constant. Sunt gânduri murdare pe care oamenii le au. Singurul motiv la care mă gândesc este că e sârb... mulți dintre cei care-l critică nici măcar nu știu unde sunt Serbia sau Belgrad pe hartă. E mai bun și mai faimos decât toți cei care-l critică. Totul este explicat pentru că Djokovic îi enervează pe Nadal, pe Federer, pe toți cei 20 de sub el în clasament. Nu mai vreau să comentez nimic, ar trebui să-i ignor”, a spus Zdenko Zagar.
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
30/11/2022 LA 14:30
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
27/11/2022 LA 19:54