A trecut mai bine de o lună de la Adria Tour, turneu organizat de Novak Djokovic care s-a încheiat cu un focar amplu de coronavirus. Grigor Dimitrov a fost primul care a anunțat că s-a infectat cu COVID-19, însă a fost urmat de Borna Coric, Novak Djokovic, Goran Ivanisevic și alți jucători și membri din staff prezenți la eveniment.
Despre acest turneu s-a vorbit câteva săptămâni bune, iar liderul mondial din ATP a fost linșat adesea în spațiul public de diferite voci influente din sportul alb. Novak Djokovic și-a cerut scuze public pentru urmările turneului organizat de el la Belgrad și Zadar, însă nu a fost de ajuns. Părinții lui au ieșit și l-au apărat, dar nu au fost singurii din familie care au vorbit public despre eveniment, urmările lui și injuriile îndreptate către el.

Bunicul lui Novak Djokovic a ieșit la atac

Tenis
Djokovic îi ține în șah pe organizatorii Australian Open. Anunțul lui Nole
IERI LA 16:17
Bunicul din partea mamei lui Novak Djokovic, Zdenko Zagar, a vorbit despre valul de critici care s-a năpustit asupra nepotului lui. Potrivit AS, Zagar a spus că Nole a fost criticat în exces. El a precizat că orice s-ar fi putut întâmpla în circuit și că a crezut mereu că nepotul lui este capabil să depășească orice moment dificil.
“Turneul s-a jucat în aer liber. Nu are cum să fi luat virusul de acolo! Am fost și eu acolo și nu l-am luat. M-am speriat tare când am aflat că a fost infectat. Dar am știut că este îndeajuns de puternic să depășească acest moment și toate atacurile pe care le-a primit. Știu că este criticat în mod constant. Sunt gânduri murdare pe care oamenii le au. Singurul motiv la care mă gândesc este că e sârb... mulți dintre cei care-l critică nici măcar nu știu unde sunt Serbia sau Belgrad pe hartă. E mai bun și mai faimos decât toți cei care-l critică. Totul este explicat pentru că Djokovic îi enervează pe Nadal, pe Federer, pe toți cei 20 de sub el în clasament. Nu mai vreau să comentez nimic, ar trebui să-i ignor”, a spus Zdenko Zagar.
Tenis
ATP nu vrea să-și suspende turneele din China! Ce a cerut în cazul Shuai Peng
03/12/2021 LA 14:09
Tenis
Rusia, în semifinalele Cupei Davis. Programul penultimului act
03/12/2021 LA 08:36