Eliminată în primul tur de la Australian Open, Mihaela Buzărnescu s-a reorientat către turneul WTA Phillip Island Trophy, unde a întâlnit-o pe Jil Teichmann. Sportiva noastră a cedat în fața elvețiencei, după mai bine de 2 ore și jumătate, scor 7-6, 3-6, 3-6.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
La scorul de 5-3 pentru Teichmann, în setul al doilea, Buzărnescu a cerut intervenția medicului din cauza unor probleme la genunchi. Adversara sa a considerat că face acest lucru intenționat, ca s-o scoată din ritm, motiv pentru care la final nu a salutat-o pe "Miki" și chiar a aruncat câteva "săgeți": "Este o mizerie ce faci!", a exclamat Teichmann.
Roland Garros
Gestul Irinei Begu de la Roland Garros ar putea duce la modificarea regulamentului! Anunțul presei
ACUM 31 MINUTE
Buzărnescu a fost afectată de vorbele adversarei și, într-o discuție purtată cu arbitrii după meci, a cerut ca elvețianca să fie sancționată pentru comportament nesportiv.
La final, românca a fost copleșită de incident și a început să plângă, explicându-le oficialilor că a fost chinuită de o serie lungă de operații în ultimii 2 ani.

Mihaela Buzărnescu a vorbit în premieră despre momentul în care a început să plângă la Phillip Island Trophy

Într-un interviu oferit pentru Digisport, Mihaela a vorbit în premieră despre incidentul din meciul cu Teichmann, dezvăluind toate cuvintele pe care i le-a adresat elvețianca:
"Eram șocată! Am zis: 'Ce s-a întâmplat?'. După care ea mi-a spus: 'Sunt sătulă de jucătoare ca tine care cer intervenția fizioterapeutului în timpul game-ului'. Adică nu mi-am luat pauză la 5-4 sau 6-3.
Aveam nevoie urgent de medic pentru că nu mai puteam să pun greutate pe piciorul drept. A fost groaznic. Ar fi trebuit să stau pur și simplu? Urmam la serviciu. Era să arunc cu mingile pe gard?
Era supervizoarea aproape. Am chemat-o și i-am spus că nu mi se pare fair-play. Am început să plâng pentru că mi se părea foarte frustrant atâta timp cât eu știu ce am pățit la genunchi. Și ea să spună că nu o interesează, că toate avem probleme", a declarat Mihaela Buzărnescu, pentru Digisport.
Mihaela Buzărnescu se pregătește acum pentru turneul de la Lyon, care va începe pe 1 martie.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Roland-Garros
Belinda Bencic - Leylah Fernandez - Roland-Garros
ACUM 33 MINUTE
Roland Garros
A venit "nota de plată"! Irina Begu a aflat amenda primită la Roland Garros, după incidentul de joi
ACUM 37 MINUTE