Camila Giorgi (36 WTA) este în optimile de finală ale turneului de la Tenerife. Campioana din acest an de la Montreal a trecut în trei seturi de jucătoarea venită din calificări, Aliona Bolsova Zadoinov (178 WTA), scor 7-6(4), 3-6, 6-4.
În ciuda victoriei obținute de cea mai bună jucătoare din Italia, partida nu a fost lipsită de evenimente. În setul al doilea, atunci când conducea cu 3-1, Giorgi a aruncat cu racheta în fileu la 15-30, fiind aproape să lovească un copil de mingi. În urma acestui incident, Giorgi a pierdut game-ul, dar acesta nu a fost singurul moment controversat ala partidei.
Tenis
Holger Rune, avertisment pentru rivali înainte de 2023: "Un Ferrari fără combustibil e degeaba!"
ACUM 4 ORE

Camila Giorgi a fost penalizată cu două game-uri în partida cu Bolsova

În setul al treilea, când italianca servea la scorul de 5-3, 15-30, arbitrul de scaun a oprit punctul pentru că Giorgi a vorbit după ce mingea jucătoarei din Spaniei a fost trimisă în out, dar nu a fost observată de către arbitru. După ce a pierdut punctul, Giorgi a cerut să vorbească cu supervizorul, pentru a își exprima nemulțumirile. În tot acest timp, tatăl ei, care îi este antrenor, a avut câteva cuvinte pentru arbitrul de scaun, lucru care a costat-o pe italiancă al doilea game al partidei.
Acesta nu a fost singurul moment în care tatăl lui Giorgi a fost implicat în partidă, Giorgi primind un avertisment și în primul set, după ce tatăl ei a contestat o decizie a arbitrului de scaun.
În cele din urmă, în urma acestor evenimente, Giorgi a câștigat partida, după ce s-a impus în setul decisiv cu 6-4. În turul următor, Giorgi o va întâlni pe Danka Kovinic (74 WTA).
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Casper Ruud a bifat prima victorie a carierei în fața lui Nadal! Ce "l-a încurcat" pe Rafa
ACUM 5 ORE
Tenis
"Rafa, ești cel mai bun din istorie?" Nadal nu a ezitat. Care e cea mai "importantă moștenire"
ACUM 7 ORE