Jucătorul german de 28 de ani a ales să lucreze într-un supermarket pentru a scăpa de carantina impusă de guvernul de la Berlin. 450 de euro pe săptămână este salariul încasat de Krawiez pentru noul său job, de angajat la supermarket.
Nu s-a pus problema banilor! M-am gândit că este normal să ajut și în același timp să descopăr cum este să ai o slujbă normală. Unii dintre colegii mei se trezesc în fiecare zi la ora 5 pentru a câștiga acești bani. Am învățat să fiu mai empatic - Kevin Krawietz
Krawietz este pe locul 13 în clasamentul ATP de la dublu și a fost un privilegiat din punct de vedere financiar până acum.
Roland Garros
Roland Garros, LIVE-BLOG: Nadal și Djokovic luptă pentru optimi, Alcaraz - Korda, duelul zilei
ACUM CÂTEVA SECUNDE
Am dus o viață foarte bună până acum. Sunt norocos că am putut să-mi transform hobbyul în profesie, cu trei-patru meciuri de tenis pe săptămână - Kevin Krawietz

Kevin Krawietz și Andreas Mies (Roland Garros 2019)

Credit imagine: Getty Images

Jucătorul german de tenis a povestit pentru ziarul Der Spiegel cum este să lucrezi la supermarket.
Mi-am pus patinele cu rotile și timp de 8 ore pe zi am fost gardian în fața magazinului, am aranjat produse pe raft sau am dat cărucioarele cu dezinfectant - Kevin Krawietz
În 2019, Krawietz s-a impus la Paris alături de compatriorul Andreas Mies după o finală jucată împotriva francezilor Chardy și Martin. Nemții au câștigat în două seturi meciul decisiv de la Roland Garros.
De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.

E Premier League

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
ACUM 25 MINUTE
Roland Garros
Irina Begu, pusă la zid de marele Tim Henman: "E inacceptabil ce a făcut,am văzut un copil plângând"
ACUM O ORĂ