Jucătorul german de 28 de ani a ales să lucreze într-un supermarket pentru a scăpa de carantina impusă de guvernul de la Berlin. 450 de euro pe săptămână este salariul încasat de Krawiez pentru noul său job, de angajat la supermarket.
Nu s-a pus problema banilor! M-am gândit că este normal să ajut și în același timp să descopăr cum este să ai o slujbă normală. Unii dintre colegii mei se trezesc în fiecare zi la ora 5 pentru a câștiga acești bani. Am învățat să fiu mai empatic - Kevin Krawietz
Krawietz este pe locul 13 în clasamentul ATP de la dublu și a fost un privilegiat din punct de vedere financiar până acum.
Laver Cup
Laver Cup | Europa conduce după primul meci al zilei! Ruud l-a învins pe Opelka în două seturi
ACUM 8 ORE
Am dus o viață foarte bună până acum. Sunt norocos că am putut să-mi transform hobbyul în profesie, cu trei-patru meciuri de tenis pe săptămână - Kevin Krawietz

Kevin Krawietz și Andreas Mies (Roland Garros 2019)

Credit imagine: Getty Images

Jucătorul german de tenis a povestit pentru ziarul Der Spiegel cum este să lucrezi la supermarket.
Mi-am pus patinele cu rotile și timp de 8 ore pe zi am fost gardian în fața magazinului, am aranjat produse pe raft sau am dat cărucioarele cu dezinfectant - Kevin Krawietz
În 2019, Krawietz s-a impus la Paris alături de compatriorul Andreas Mies după o finală jucată împotriva francezilor Chardy și Martin. Nemții au câștigat în două seturi meciul decisiv de la Roland Garros.
De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.

E Premier League

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Laver Cup
Rezumatul primului meci de la Laver Cup 2021: Opelka - Ruud. Europa conduce cu 1-0
ACUM 8 ORE
Tenis
Are Serena Williams o urmașă în WTA? "Vom vedea de ce e în stare tânăra Emma Răducanu"
ACUM 10 ORE