Simona Halep e acum în România și se odihnește înainte de a relua antrenamentele pentru sezonul de hard american. Ea va lua startul la turneul de la Wahsington, după care va merge în Canada la Rogers Cup. Organizatorii turneului de la Toronto au avut doar cuvinte de laudă pentru Simona Halep, care a câștigat Rogers Cup de două ori în carieră.
Canadienii au făcut o reverență în fața Simonei Halep înainte ca sportiva noastră să participe la turneul din luna august, acolo unde va fi prezentă și Serena Williams. Revenirea sa pe iarba de la All England Club nu a avut rezultatul așteptat - eliminată în trei seturi de Harmony Tan (7-5, 1-6, 7-6) – însă revenirea pe hard ar putea avea un alt gust.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2 la Toronto! Românca a învins-o o dată în acest an
ACUM 4 ORE

Canadienii de la Rogers Cup, cuvinte superbe pentru Simona Halep

"Simona Halep nu este străină de scenele mari. Fostul lider mondial este de două ori campioană de Grand Slam, mai întâi la Roland Garros 2018 și apoi la Wimbledon 2019. Dacă ultimele două sezoane au fost afectate de accidentări ce au dus-o în afara top 10 WTA, 2022 a fost o campanie de recâștigare a formei și a încrederii.
Sportiva de 30 de ani a câștigat al 23-lea turneu de simplu din carieră la Melbourne, iar acum, cu Patrick Mouratoglou, Halep este din nou în lupta pentru turneele majore. Forma arătată la Wimbledon ar trebui să fie de bun augur înaintea turneului de la Toronto", au scris organizatorii pe site-ul oficial, potrivit SpotMedia.ro.
Simona Halep se află în prezent în România, înainte de a merge în Franța pentru a se pregăti de sezonul de hard american. Simona Halep va merge apoi la turneul de la Washington, competiție care face parte din categoria WTA 250 și care se va desăfșura în perioada 1-7 august. Mai apoi va merge la Rogers Cup (Toronto) și Cincinnati, înainte de US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.
National Bank Open
Bornele uimitoare atinse de Simona Halep la Toronto! Ce a reușit după victoria zdrobitoare cu Vekic
ACUM 11 ORE
National Bank Open
Bookmakerii s-au lămurit! Cota primită de Simona Halep la câștigarea titlului de la Toronto
ACUM 12 ORE