Ținută pe margine de multitudinea de accidentări și probleme fizice în 2021, Simona Halep are planuri pentru anul viitor. Dublă campioană de Grand Slam, Simona apare pe lista de înscrieri la unul dintre cele două turnee organizate în săptămâna 3-9 ianuarie, Gippsland Trophy sau Yarra Valley Classic.
Ambele competiții fac parte din categoria WTA 250, iar jucătoarele înscrise pentru Melbourne vor fi împărțite la cele două turnee premergătoare primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open 2022. Anul trecut, Simona Halep a jucat la Gippsland Trophy și s-a oprit în faza sferturilor de finală.
Australian Open
Simona Halep - Alize Cornet, LIVE TEXT, ora 05:20! Românca vizează sferturile la Australian Open
ACUM 6 ORE

Simona Halep, primele confirmări la turneele din 2022

Înainte de a confirma prezența la primele turnee programate în 2022, Simona Halep a anunțat că va fi prezentă la turneul de la Charleston, care se desfășoară pe zgură verde. Organizatorii au anunțat, miercuri seara, că fostul lider WTA va fi prezentă în premieră la turneul american, programat anul viitor în perioada 4 - 10 aprilie, fiind primul turneu pe zgură la care va juca Simona Halep anul viitor, imediat după Miami Open.
"E oficial - Simona Halep vine la Charleston. Fosta ocupantă a locului 1 WTA și dubla campioană de Grand Slam vine pentru prima oară la Charleston și de-abia așteptăm s-o primim", se arată într-un comunicat al turneului. Simona Halep trebuia să joace la Charleston încă din 2020, dar pandemia a izbucnit și turneul nu a mai avut loc, iar în 2021 s-a accidentat înainte de turneu și nu a putut participa.
Australian Open
Cum s-a relaxat Simona Halep înainte de meciul cu Alize Cornet din optimile Australian Open 2022
ACUM 14 ORE
Australian Open
Clasări mai bune pentru românce după Australian Open 2022! Pe cât ar putea ajunge Simona Halep
ACUM 18 ORE