Carlos Alcaraz este unul dintre cei mai în formă jucători de tenis ai momentului, câștigând 4 trofee în acest an și învingându-i, printre alții, pe Rafael Nadal, Novak Djokovic și Alexander Zverev.

Djokovic - Alcaraz, o partidă care va rămâne în istoria tenisului. Cele mai tari puncte ale partidei

În urma acestor rezultate spectaculoase, Annabel Croft a declarat că își dorește să vadă un duel între Carlos Alcaraz și Roger Federer, elvețianul care nu a mai jucat un meci oficial din iulie 2021.
Roland Garros
Rafael Nadal, debut perfect la Roland Garros! "Matadorul", victorie categorică în fața lui Thompson
ACUM 7 ORE
Fosta sportivă este de părere că Federer, a cărui revenire este așteptată în septembrie - octombrie, ar regreta enorm dacă nu ar putea să-l înfrunte pe sportivul de 19 ani.
"Este păcat că Federer nu joacă în acest moment pentru că a suferit acea operație la genunchi și nu suntem siguri când se va întoarce. Își propune să revină în toamnă și cred că i-ar plăcea să-l înfrunte pe Alcaraz.
Vreau să spun, desigur, că este mai în vârstă și îi va fi dificil pentru că nu a mai jucat împotriva lui. Sunt sigur că ar fi trist dacă nu ar avea niciodată șansa să-l înfrunte și să vadă ce s-ar întâmpla", a declarat Croft pentru Amazon Prime.
Citește și:

Roger Federer, idolul lui Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz a ajuns la patru trofee în 2022, cel de la Madrid fiind poate cel mai valoros pentru că în cadrul turneului i-a învins, printre alții, pe Rafael Nadal, Novak Djokovic și Alexander Zverev. Germanul i-a cedat în finală, după doar 64 de minute de joc, Alcaraz câștigând cu 6-3, 6-1.
În urma prestațiilor extraordinare pe care ibericul le-a reușit în acest an, presa din Spania a amintit de un interviu acordat de Carlitos în 2015, pe când avea doar 12 ani.
În discuția de un minut cu cei de la TennisTopic, puștiul mărturisea că idolul său din copilărie este Roger Federer și că turneul său favorit este Roland Garros. De asemenea, Alcaraz spunea că visează să câștige pe zgura de la Paris și pe iarba de la Wimbledon, dezvăluind și că printre hobby-urile sale se numără fotbalul și pescuitul.
Videoclipul a devenit viral, fiind preluat de majoritatea publicațiilor importante din Spania și nu numai, iar fanii s-au bucurat să vadă imaginile.
Roland Garros
Verdict clar în privința lui Rafael Nadal și Carlos Alcaraz la Roland Garros! "Arată incredibil"
ACUM 10 ORE
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
ACUM 12 ORE