Pe durata turneului de la Madrid, Patrick Mouratoglu, în prezent antrenorul Simonei Halep, spusese că-i va fi greu lui Nadal să se pregătească pentru Roland Garros și că nu crede în victoria lui la Paris: "Nadal nu va ajunge la cel mai bun nivel al său la Roland Garros, pentru că are nevoie să joace multe jocuri și nu le va avea. Este foarte ciudat pentru el să ajungă la Paris, după ce a jucat atât de puțin pe zgură", a spus Mouratoglou, citat de Marca.
În mod evident iritat de comentariul făcut de Mouratoglou, Carlos Moya i-a răspuns acestuia pe rețelele sociale la scurt timp: "17 ani consecutivi în Top 10, Roland Garros 2020 cu trei meciuri în şapte luni, Australian Open 2022 cu trei meciuri în şase luni... un pic de respect şi memorie, Patrick Mouratoglou", a transmis Carlos Moya pe Twitter. Moya a așteptat triumful lui Nadal la Paris și l-a mai "înțepat" o dată pe Mouratoglou.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Diferențele dintre Nadal și Djokovic, evidențiate de McEnroe: "Rivalii s-au săturat de asta"
IERI LA 11:21

Carlos Moya, "înțepături" pentru Mouratoglou, după triumful lui Nadal la Roland Garros

În urma celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului s-a dovedit că profeția lui Mouratoglou nu s-a bazat de fapt pe nimic, Nadal câștigând marele trofeu de la Paris: "Iată cum continuăm, timpul trece, dar Nadal este mereu punctual la întâlnire. Mândri că facem parte din această nebunie, facem sărbătoarea să continue", a transmis Moya după finală, alături de întreaga echipă.
Ulterior, un suporter al ibericului l-a întrebat pe Twitter pe Carlos Moya dacă echipa lui Rafael Nadal a auzit de Patrick Mouratoglu. Antrenorul lui Nadal a răspuns imediat și a precizat că își amintește doar de cei care țin cu Rafa și se bucură de victoriile lui, fără a mai adăuga altceva.
Wimbledon
Rafael Nadal, victorie muncită în primul tur la Wimbledon! L-a învins pe debutantul Cerundolo
IERI LA 18:06
Wimbledon
Wimbledon 2022, focar de COVID-19? Cilic și Berrettini, OUT! Djokovic și Nadal, risc uriaș la Londra
28/06/2022 LA 11:11