Rafael Nadal a reușit să revină spectaculos în finala disputată la Australian Open 2022 în compania lui Daniil Medvedev. Condus cu 2-0 la seturi de Medvedev, spaniolul a găsit resurse nebăniute și și-a adjudecat în final cel de-al 21-lea titlu de Grand Slam din carieră, devenind primul jucător din istorie care atinge această bornă, cu un titlu peste rivalii Federer și Djokovic.
Carlos Moya și-a lăudat elevul și l-a comparat cum Federer și Djokovic, care deși au avut șanse importante să ajungă și ei la 21 de titluri majore în trecut, au dat greș, spre deosebire de Nadal. Spaniolul s-a dovedit a fi foarte eficient în momentul în care ajunge în fazele avansate ale unui turneu, mai ales în finale. În ultimele 10 finale disputate în circuit, Nadal nu a pierdut niciuna.
Wimbledon
Sonego l-a taxat pe Rafa Nadal la Wimbledon: "Vezi așa ceva doar la turnee de categoria a treia!"
ACUM 41 MINUTE

Carlos Moya, săgeți pentru Federer și Djokovic

"Încă nu-mi vine să cred că Rafa Nadal a revenit dintr-o situație atât de dificilă, a luat titlul și a doborât recorduri. Federer a avut parte de o situație mult mai ușoară: a avut 2 mingi de meci la Wimbledon, dar a dat greș. Djokovic a fost și el într-o ipostază în care putea profita, dar nu a putut face față presiunii la US Open, apoi a jucat cel mai rău meci al său din ultimul timp.
Rafa a reușit. El a revenit în meci și a făcut față emoțiilor într-unul dintre cele mai intense momente ale carierei sale. Aștept cu nerăbdare viitorul și cred că acesta nu va fi ultimul titlu al lui Nadal. Rafa va fi favoritul Parisului, dacă nu există probleme de sănătate. Cel mai mult ne gândim la Roland Garros", a spus Carlos Moya pentru Onda Cero.
Wimbledon
Rafa Nadal a clarificat disputa legată de strigătele lui Sonego
ACUM 3 ORE
Wimbledon
Wilander, convins că Djokovic poate doborî recordul lui Federer la Wimbledon! Care e atuul sârbului
ACUM 21 ORE