Câtigătoare la Australian Open în 2018 și fost lider mondial în clasamentul WTA, Caroline Wozniacki şi-a amânat meciul de retragere pe care urma să-l dispute în compania americancei Serena Williams, din cauza pandemiei de coronavirus, a anunțat ea marți prin intermediul organizatorilor acestei confruntări.
Wozniacki, campioană la Australian Open în 2018, după o finală cu Simona Halep, trebuia să o înfrunte pe cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open, Serena Williams, câştigătoarea a 23 de titluri de Grand Slam, într-o întâlnire programată în data de 18 mai, la Royal Arena din Copenhaga, pentru care s-au epuizat deja toate biletele.
Guvernul Danemarcei a anunţat însă luni că adunările publice nu vor fi permise până în luna august, pentru a putea controla răspândirea virusului. Organizatorii meciului speră să poată reprograma duelul dintre Wozniacki şi Williams la o dată ulterioară pe care o vor anunța atunci când perioada de criză va trece.
Australian Open
Barbara Schett, impresionată de Simona Halep. Ce a remarcat expertul Eurosport la româncă
IERI LA 12:36
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Super-anunțul făcut de Halep înainte de debutul la Australian Open 2022. Simo e extrem de optimistă
17/01/2022 LA 08:53
Australian Open
Specialiştii au dat verdictul: Simona Halep face un Australian Open mare. Care e finala preconizată
15/01/2022 LA 16:19