Caroline Wozniacki va disputa ultimul meci al carierei cu prietena ei cea mai bună, americanca Serena Williams, pe pe "Royal Arena", din Copenhaga. Toate cele 11.500 de bilete puse la vânzare la evenimentul "The Final One" au fost vândute. Tichetele au fost puse în vânzare marțea trecută și s-au vândut în întregime până luni.
"Este clar că am fi putut vinde un număr dublu de bilete dacă am fi dorit. Cu siguranţă, Caroline va primi imensul omagiu pe care îl sperăm", a spus Mads Frederiksen, directorul de organizare al evenimentului. Meciul se va disputa pe 20 mai 2020. Caroline Wozniacki, fostul număr unu mondial, a anunțat că se va retrage după Australian Open, în direct pe Eurosport 1.

Ultimul meci al Carolinei Wozniacki, disputat cu Serena Williams

Australian Open
Moment istoric în semifinalele Australian Open: de 9 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva într-un GS
IERI LA 08:20
“Am jucat la nivel profesionist de la vârsta de 15 ani. Am trăit cel mai incredibil prim capitol al vieţii mele. Cu 30 de trofee WTA la simplu, locul 1 WTA timp de 71 de săptămâni, un triumph la Turneul Campioanelor, trei Jocuri Olimpice, inclusiv ca portdrapel pentru Danemarca, şi câştigarea Australian Open în 2018, am reuşit tot ce aş fi visat vreodată să realizez pe teren”, a transmis sportiva în vârstă de 29 de ani pe Instagram.
Caroline Wozniacki a cucerit un turneu de Grand Slam în carieră: chiar în fața Simonei Halep, daneza s-a impus dramatic în 2018, în finala de la Australian Open, scor 7-6(2), 3-6, 6-4. Wozniacki a mai jucat două finale de Mare Șlem (US Open 2009 și 2014), trecându-și în palmares și un Turneu al Campioanelor (2017). Wozniacki a petrecut 71 de săptămâni în fotoliul de lider mondial, fiind a noua cea mai longevivă sportivă din istorie din acest punct de vedere. În prezent, daneza se află pe locul 37 în ierarhia WTA.
Australian Open
Australian Open Live Blog | Berrettini - Nadal și Barty - Keys, primele semifinale
25/01/2022 LA 13:06
Australian Open
După 9 ani, Halep poate pierde statutul de "racheta numărul 1 a României". Cîrstea pune presiune
24/01/2022 LA 10:48