A doua jucătoare a lumii, Simona Halep, a anunțat sâmbătă de dimineață că se retrage din competiție la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells din cauza problemelor pe care le are cu piciorul, probleme apărute încă de la turneul desfășurat la Dubai, pe care l-a câștigat în urmă cu două săptămâni.
Campioana noastră a ajuns la ediția de anul trecut până în optimile de finală (eliminată de Vondrousova) și va avea, prin urmare, de apărat 120 de puncte în clasamentul WTA. La finalul turneului de categorie Premier Mandatory, Simona poate fi depășită de Karolina Pliskova, însă numai dacă se impune în California. 5.956 de puncte va avea Simona Halep după Indian Wells 2020.

Anunțul Simonei Halep privind retragerea

Australian Open
McEnroe a comentat meciul Halep – Cornet de la Australian Open: "Dacă Simona face asta, va fi bine"
ACUM 3 ORE
Sunt foarte dezamăgită să trebuiască să mă retrag de la ediția 2020 a BNP Paribas Open. Din păcate, accidentarea la picior pe care am suferit-o înainte de Dubai încă îmi cauzează probleme, și nu voi putea să mă recuperez în timp pentru a putea ajunge la Indian Wells. Turneul este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante momente pentru mine din calendarul competițional, și sunt foarte tristă să-l ratez anul acesta, dar deja mă gândesc că mă voi întoarce în 2021!
Ediția din 2019 de la Indian Wells a fost câștigată de Bianca Andreescu.Simona Halep s-a impus la turneul din California în 2015, după o finală disputată în compania Jelenei Jankovic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea în optimi de la Australian Open 2022
ACUM 4 ORE
Australian Open
Alize Cornet, mesaj superb pentru Simona Halep! Ce i-a transmis fostului număr 1 mondial
ACUM 12 ORE