Un oficial al tribunalului unde s-a judecat cazul a oferit primele detalii. Decizia a fost luată după ce episodul a fost reanalizat și s-a schimbat încadrarea.
"Am schimbat încadrarea delictului, de lovituri şi vătămări agravate în furt agravat cu o pedeapsă cu închisoarea mai lungă", a declarat un purtător de cuvânt al Tribunalului Olomouc.
Episodul neplăcut pentru Petra Kvitova a avut loc în decembrie 2016, în propria locuință. Atacatorul a pătruns în casa sportivei după ce s-a dat drept angajat al unui serviciu de utilități. Acesta a încercat să o jefuiască pe Kvitova, iar între cei doi a început o dispută fizică. În urma altercației, sportiva cehă a fost înjunghiată și s-a ales cu probleme mari la mâna stângă, unde a suferit două intervenții chirurgicale.
Tenis
Simona Halep, în cădere cu trei poziții în WTA. Emma Răducanu a mai urcat în ierarhia mondială
ACUM O ORĂ
Kvitova nu a mai revenit ulterior la forma dinainte de operație, deși a redevenit o prezență constantă între primele 10 jucătoare ale lumii. În această iarnă, înainte de turneele care preced Australian Open, cehoaica a avut din nou probleme la mâna stângă, prilej să facă haz de necaz. "O să joc cu dreapta", a glumit Petra, care acum e pe ultima sută de metri în pregătirea turneului de la Melbourne, transmis în direct de Eurosport și Eurosport player.
Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
ACUM O ORĂ
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
ACUM 3 ORE