Un oficial al tribunalului unde s-a judecat cazul a oferit primele detalii. Decizia a fost luată după ce episodul a fost reanalizat și s-a schimbat încadrarea.
"Am schimbat încadrarea delictului, de lovituri şi vătămări agravate în furt agravat cu o pedeapsă cu închisoarea mai lungă", a declarat un purtător de cuvânt al Tribunalului Olomouc.
Episodul neplăcut pentru Petra Kvitova a avut loc în decembrie 2016, în propria locuință. Atacatorul a pătruns în casa sportivei după ce s-a dat drept angajat al unui serviciu de utilități. Acesta a încercat să o jefuiască pe Kvitova, iar între cei doi a început o dispută fizică. În urma altercației, sportiva cehă a fost înjunghiată și s-a ales cu probleme mari la mâna stângă, unde a suferit două intervenții chirurgicale.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN 2022 LIVE BLOG / Halep, Cîrstea și Begu intră în focuri!
ACUM 37 MINUTE
Kvitova nu a mai revenit ulterior la forma dinainte de operație, deși a redevenit o prezență constantă între primele 10 jucătoare ale lumii. În această iarnă, înainte de turneele care preced Australian Open, cehoaica a avut din nou probleme la mâna stângă, prilej să facă haz de necaz. "O să joc cu dreapta", a glumit Petra, care acum e pe ultima sută de metri în pregătirea turneului de la Melbourne, transmis în direct de Eurosport și Eurosport player.
Tenis
Australian Open 2022 | Top 5 lovituri din prima zi de la Melbourne
ACUM 3 ORE
Australian Open
Președintele Serbiei, alături de Djokovic: "Ar fi fost tratat diferit dacă nu provenea din Serbia"
ACUM 4 ORE