Simona Halep (28 de ani) a ales să îşi redecoreze casa în plină pandemie de coronavirus. Fostul lider mondial a postat un clip video pe Twitter în care a arătat că a decis să îşi înrămeze racheta cu care a câştigat turneul de la Wimbledon în 2019.
Sportiva din Constanţa a pus alături de rachetă şi o poză cu trofeul câştigat pe iarba londoneză.
"Ce faceţi pentru a rămâne optimişti în această perioadă? Acesta este un lucru mic pe care l-am făcut pentru a-mi lumina zilele petrecute în casă. Eu sunt acasă, în fiecare zi, de fapt, non-stop. Acum câteva zile m-am gândit şi am decis să înrămez şi să pun pe perete racheta cu care am jucat la Wimbledon în 2019, iar alături este poza cu trofeul. Am decis să le înrămez pentru a avea o amintire frumoasă. Sper că v-au plăcut. Aveţi grijă, staţi acasă. Totul va fi bine!", a spus Simona Halep.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Simona Halep și Camelia Potec, incluse într-o campanie de conștientizare a MAI

Simona Halep și Camelia Potec au fost incluse, alături de miniștrii Culturii, Internelor și Sănătății, într-o campanie de conștientizare a MAI.
Madaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena, Camelia Potec a luat parte la un mesaj video inițiat de Ministerul Afacerilor Interne cu scopul de a-i determina pe cetățeni să conștientizeze situația gravă creată de pandemia de coronavirus la nivel global. Alături de Potec s-a alăturat și dubla campioană de Grand Slam, Simona Halep.
Miniştrii Culturii, Internelor şi Sănătăţii, dar și cântăreţii Vlad Miriţă, Marcel Pavel şi Irina Rimes, secretarul de stat Raed Arafat se numără și ei printre protagoniştii unui videoclip de conştientizare privind măsurile de prevenţie a răspândirii COVID-19.
Mesajul transmis pe pagina de Facebook a MAI
"Suntem doar nişte oameni... Nu am trecut prin aşa ceva niciodată şi nu ne dorim să mai avem aşa ceva vreodată. Cu încredere, solidaritate, respect şi înţelegere VOM REUŞI! Ne protejăm acum, pentru a trece peste asta... ÎMPREUNĂ!", este mesajul publicat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne alături de montajul video.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02