Site-ul WTA scrie despre duelul din turul doi de la Praga, dintre Simona Halep (2 WTA) și Barbora Krejcikova (118 WTA), că este o confruntare între două campioane de Grand Slam, Simona având două trofee la simplu, iar Barbora – patru, dar la dublu feminin și mixt. Reprezentantă a unei școli de tenis solide, cu rezultate excepționale în Fed Cup în ultimii ani (șase trofee între 2011 și 2018), Krejcikova se pregătește intens pentru primul său meci împotriva unei jucătoare din Top 4 mondial și a avut cuvinte superbe la adresa Simonei, principala favorită a competiției.

Krejcikova: "Simona este o persoană foarte bună. O admir cu adevărat"

Reprezentanta Cehiei este cu patru ani mai tânără decât Simona și încă nu a învins vreo jucătoare din Top 30. "Va fi un meci foarte dificil, este una dintre cele mai bune jucătoare din lume. E o plăcere să joc contra ei. Este un lucru grozav pentru mine să joc cu cineva de valoarea Simonei.”
Tenis
Juan Carlos Ferrero încă are resentimente față de Sascha Zverev. Ce a spus antrenorul lui Alcaraz
ACUM 3 ORE
"Simona este o persoană foarte bună. Mereu când o văd în vestiar zâmbește, salută, ne întreabă cum suntem. Este o persoană minunată și o admir cu adevărat” a mai declarat Barbora Krejcikova pentru spotmedia.ro.
Simona Halep și Barbora Krejcikova vor juca joi, în jurul orei 15.00, al treilea meci pe terenul central al complexului sportiv din Praga.
Tenis
Emma Răducanu s-a săturat de critici și "contraatacă": "M-am descurcat mai bine decât majoritatea!"
ACUM 21 ORE
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
ACUM O ZI