Site-ul WTA scrie despre duelul din turul doi de la Praga, dintre Simona Halep (2 WTA) și Barbora Krejcikova (118 WTA), că este o confruntare între două campioane de Grand Slam, Simona având două trofee la simplu, iar Barbora – patru, dar la dublu feminin și mixt. Reprezentantă a unei școli de tenis solide, cu rezultate excepționale în Fed Cup în ultimii ani (șase trofee între 2011 și 2018), Krejcikova se pregătește intens pentru primul său meci împotriva unei jucătoare din Top 4 mondial și a avut cuvinte superbe la adresa Simonei, principala favorită a competiției.

Krejcikova: "Simona este o persoană foarte bună. O admir cu adevărat"

Reprezentanta Cehiei este cu patru ani mai tânără decât Simona și încă nu a învins vreo jucătoare din Top 30. "Va fi un meci foarte dificil, este una dintre cele mai bune jucătoare din lume. E o plăcere să joc contra ei. Este un lucru grozav pentru mine să joc cu cineva de valoarea Simonei.”
Tenis
Djokovic susține WTA în cazul Peng! Ce a declarat liderul ATP despre suspendarea turneelor din China
ACUM 3 ORE
"Simona este o persoană foarte bună. Mereu când o văd în vestiar zâmbește, salută, ne întreabă cum suntem. Este o persoană minunată și o admir cu adevărat” a mai declarat Barbora Krejcikova pentru spotmedia.ro.
Simona Halep și Barbora Krejcikova vor juca joi, în jurul orei 15.00, al treilea meci pe terenul central al complexului sportiv din Praga.
Tenis
Bianca Andreescu va lansa o carte pentru copii inspirată de anii petrecuți în România
ACUM 3 ORE
Davis Cup
Novak Djokovic este aproape de o altă performanță uriașă în tenisul mondial
ACUM 5 ORE