Serena Williams a jucat ultima oară la ediția din 2021 a turneului de la Wimbledon, atunci când a abandonat partida contra Aliaksandrei Sasnovich din cauza unei accidentări la picior. Aceeași accidentare a ținut-o departe de terenul de tenis și la US Open câteva luni mai târziu, dar și la Australian Open 2022, la începutul acestui an.
La câteva ore după ce Simona Halep a anunțat că Patrick Mouratoglou este noul său antrenor, Serena Williams a postat pe contul său de Instagram câteva story-uri și a dat de înțeles că va reveni pe terenul de tenis la Wimbledon.
În postările respective, Serena discuta cu starul din NFL al celor de la Green Bay Packers, Aaron Rodgers despre revenirea sa pe teren:
Roland-Garros
Roland-Garros : Novak Djokovic vs Yoshihito Nishioka
ACUM 2 ORE
"Vorbeam despre revenirea mea iar el mă încuraja pentru turneul de la Wimbledon. Abia aștept". Când Rodgers a întrebat dacă aceasta va juca la US Open în acest an, Serena a spus: "Wimbledon este înainte de US Open, trebuie să joc la Wimbledon mai întâi".
Serena Williams are în acest moment 23 de titluri de Grand Slam, fiind la un singur titlu de recordul lui Margaret Court. Ultima titlu cucerit de Serena a venit în 2017, la Australian Open. De atunci, ea a pierdut în finalele de la US Open și Wimbledon în 2018 și 2019.
Turneul de la Wimbledon din acest an se va desfășura în perioada 27 iunie-10 iulie. Williams a câștigat turneul de 6 ori, ultima oară în 2016, după o finală în fața lui Kerber. În 2019, Serena Williams a pierdut finala de la Wimbledon în fața Simonei Halep.
Citește și:

Mesajul lui Mouratoglou după CE A ACCEPTAT SĂ FIE ANTRENORUL LUI HALEP

Patrick Mouratoglou a confirmat la rândul său că o va pregăti pe româncă, explicând pe aceeași rețea de socializare cum a ajuns la această colaborare. Acesta a avut o discuție cu Serena Williams, înainte de a lua decizia de a i se alătura româncei:
"Azi încep un nou capitol din cariera mea: voi fi antrenorul cu normă întreagă pentru Simona Halep. În ultimele 8 luni, am realizat cât de mult îmi lipsește antrenoratul și încă simt că mai pot oferi multe.
Simona a venit la Academia Mouratoglou înainte de Indian Wells pentru a se antrena și am urmărit-o. La finalul săptămânii (n.r. înainte de turneul din California) m-a întrebat dacă sunt disponibil să o antrenez, dar la momentul acela nu s-a pus problema.
Câteva săptămâni mai târziu, am avut o discuție cu Serena și ușa mi s-a deschis, cel puțin pe termen scurt, pentru a lucra cu altcineva. Vă voi ține la curent cu ceea ce urmează", a scris celebrul antrenor.
Roland-Garros
Roland-Garros : Petra Kvitova vs Anna Bondar
ACUM 2 ORE